• Κοινωνία

    Εγκαταλείπουν άρον άρον την Αθήνα οι εκδρομείς του Πάσχα-Χαμός σε λιμάνια, ΚΤΕΛ και Eθνικές Oδούς

    • NewsRoom


    Κορυφώνεται σταδιακά η έξοδος των Αθηναίων ενόψει των διακοπών του Πάσχα. Ήδη από χθες, Μεγάλη Τετάρτη, έχει σημειωθεί αύξηση της κίνησης στα λιμάνια του Πειραιά, του Λαυρίου και της Ραφήνας, ενώ στις Εθνικές οδούς και τα ΚΤΕΛ η κίνηση είναι αυξημένη.

    Τόσο η Τροχαία όσο και το Λιμενικό Σώμα βρίσκονται σε επιφυλακή προκειμένου η έξοδος των Αθηναίων να πραγματοποιηθεί όσο το δυνατόν ομαλότερα.

    Σύμφωνα με στελέχη ακτοπλοϊκών εταιρειών, η κίνηση φέτος αναμένεται να κυμανθεί σε ικανοποιητικά επίπεδα, με αυξητική τάση στους δημοφιλείς προορισμούς, όπως Κυκλάδες και Κρήτη.

    Πάντως για τις αυξημένες ανάγκες των ημερών οι ακτοπλοϊκές εταιρείες έχουν ήδη προσθέσει από χθες έκτακτα δρομολόγια για την εξυπηρέτηση των εκδρομέων.

    Το Λιμενικό συστήνει σε επιβάτες και οδηγούς να βρίσκονται έγκαιρα στις αποβάθρες αναχώρησης των πλοίων, προκειμένου να επιβιβαστούν χωρίς να ταλαιπωρηθούν και να ακολουθούν τις οδηγίες των λιμενικών.

    Ήδη από την Μεγάλη Τετάρτη, σύμφωνα με την Τροχαία, ήταν αυξημένη η κίνηση των οχημάτων στα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας αλλά και στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καιρός: Η αφρικανική σκόνη θα «σκέπασει» τη χώρα και σήμερα -Πού θα βρέξει

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νύχτα τρόμου στη Νέα Σμύρνη: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον 35χρονο που κρατάει όμηρο τον πατέρα του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πάσχα στην Ελλάδα: 10 προτάσεις για εκδρομές που αποτελούν ξεχωριστή εμπειρία (pics & video)



    ΣΧΟΛΙΑ