ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άκαρπη αποδείχτηκε η προσπάθεια 22 τολμηρών κολυμβητών να πιάσουν τον Τίμιο Σταυρό στα παγωμένα νερά του Ιονίου Πελάγους στο παλιό λιμάνι της Κέρκυρας κατά τη διάρκεια του Αγιασμού των Υδάτων. Επί 15 λεπτά, έκαναν βουτιές προκειμένου να βρουν τον Σταυρό, ενώ στη συνέχεια ο μητροπολίτης Κερκύρας, Νεκτάριος έριξε και δεύτερο Σταυρό, δεμένο αυτή τη φορά με κορδέλα.
Στο τέλος, τον «χαμένο» Σταυρό βρήκε ο δύτης Θωμάς Μουρίκης σε 10 μέτρα βάθος περίπου, μετά από αρκετή ώρα που έψαχνε στα νερά, στην περιοχή Καφέ Γυαλί σύμφωνα με το corfutvnews.gr.
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φραστική επίθεση για τη Μακεδονία κατά της Νοτοπούλου μετά τον Αγιασμό (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόστολος Γκλέτσος: Βούτηξε για τον Σταυρό και μετά έβαλε τις φωνές (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο αγιασμός των υδάτων στο λιμάνι του Πειραιά (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κεραμέως για Βιολάντα: «Κάθε απώλεια ανθρώπινης ζωής είναι τραγωδία»
- Προβλήματα σε δίκτυα Νova, Cosmote και Vodafone – Παράπονα συνδρομητών
- Blackstone: Κέρδη άνω των εκτιμήσεων στο δ’ τρίμηνο – Αύξηση κατά 3% στα διανεμητέα κέρδη
- ΠΑΣΟΚ για ψήφο αποδήμων: Θετικό στο επόμενο βήμα για την εκπροσώπηση των Ελλήνων του εξωτερικού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.