• Κοινωνία

    Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ σε αποθήκη εργαστηρίου στο Πολυτεχνείο – Βρέθηκε οπλοστάσιο με μολότοφ και σιδερολοστούς

    • NewsRoom


    Βόμβες μολότοφ και αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς βρήκαν άνδρες της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε επιχείρηση που πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα σε αποθήκη εργαστηρίου του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στου Ζωγράφου.

    Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριακών στοιχείων. Από την έρευνα στον συγκεκριμένο χώρο συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 8 βόμβες μολότοφ, 17 αυτοσχέδιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί, 8 ξύλινα στειλιάρια, 8 σιδερολοστοί, 3 βαριοπούλες, 2 σφυριά, 2 σκεπάρνια, 4 πριόνια, μπιτόνι, φλόγιστρο και γωνιακός τροχός.

    Σχηματίστηκε σχετική δικογραφία, ενώ τα κατασχεμένα πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εξέταση.

    Συνελήφθη 32χρονος Αλβανός, ως μέλος της συμμορίας στην Πολυτεχνειούπολη

    Ενας 32χρονος Αλβανός, που κατηγορείται ως μέλος της συμμορίας που είχε ως ορμητήριο την Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, συνελήφθη σήμερα.

    Ο αλλοδαπός προσήλθε σήμερα, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και στη συνέχεια συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

    Σε βάρος του 32χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή σε συμμορία, η οποία διέπραττε ένοπλες ληστείες με ιδιαίτερη σκληρότητα και διακινούσε παράλληλα ναρκωτικά.

    Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

    Διαβάστε επίσης

    ΓΑΔΑ: Δύο άνδρες ένας 53χρονος και ένας 33χρονος, προσήλθαν αυτοβούλως για την υπόθεση της 12χρονης



    ΣΧΟΛΙΑ