• Κοινωνία

    PCT: Δωρεά 20.000 ευρώ στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα και στον Σύλλογο Αγάπη

    To Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα


    Δύο δωρεές στον Πανελλήνιο Σύλλογο Αγάπη Φροντίδα Ζωής και στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας προσέφερε η PCT SA, η κινεζική εταιρεία που διαχειρίζεται τον 2ο προβλήτα στο λιμάνι του Πειραιά, που συνεχίζει δυναμικά.

    Ειδικότερα, με γνώμονα τον άνθρωπο, συνεχίζουμε να δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας με την τοπική κοινωνία προσφέροντας στα παιδιά που έχουν ανάγκη να μπορέσουν να οικοδομήσουν «το μέλλον τους», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

    Η PCT SA υποδέχθηκε θερμά το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας στις εγκαταστάσεις της.

    Για τα σχολικά έξοδα των παιδιών

    Η PCT, αγκαλιάζοντας την αποστολή του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος, δωρίζει 20.000 ευρώ, για να συμβάλει στην κάλυψη των εξόδων για τα εκπαιδευτικά προγράμματα των παιδιών κατά τη διάρκεια των σχολικών τους χρόνων (από 6 ετών έως 18 ετών).

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της PCT κ. Zhang Anming, στο καλωσόρισμά του, είπε ότι αυτή η χειρονομία είναι μια συμβολή στο εξαιρετικό έργο του Ιδρύματος της χώρας και ότι η PCT θα συνεχίσει να συνεισφέρει στην τοπική κοινωνία για να υποστηρίξει τις προσπάθειες για τη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για την ανάπτυξη των παιδιών και την εκπαίδευσή τους.

    Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος κ. Φίλιππος Σκαραμαγκάς, ευχαρίστησε τη διοίκηση της PCT για τη συμβολή της στη συνεχή προσπάθεια υποστήριξης με απαράμιλλη στοργή και αγάπη αληθινού γονέα, των κοριτσιών από την ηλικία των έξι έως την ηλικία των 18 ετών που αντιμετωπίζουν προβλήματα στο οικογενειακό τους περιβάλλον.

    Από το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, στη συνάντηση συμμετείχαν η Διευθύντρια Παιδικής Προστασίας κα Αναστασία Κατσιλιέρη και η Βοηθός Ανάπτυξης και Επικοινωνίας κα Ευαγγελία Μυλωνά.

    Από την πλευρά της PCT, συμμετείχαν ο Εκτελεστικός Αναπληρωτής Διευθύνοντας Σύμβουλος, Cpt. Wang Jihang, ο Εμπορικός Διευθυντής, κ. Αναστάσιος Βαμβακίδης, ο Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Υποστήριξης κ. Han Wei, η Αναπληρώτρια Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, κα Ιωάννα Ακρίβα, και οι Κώστας Γαΐλας και Αργυρώ Γιακουμάκη που πρότειναν το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα στα πλαίσια ανοιχτής πρόσκλησης από την εταιρεία για προτάσεις σχετικά με το σχέδιο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

    Κοινοί στόχοι

    Και τα δύο μέρη συζήτησαν με θετικό πνεύμα για τους κοινούς στόχους της προστασίας και της ανάπτυξης των παιδιών και τη συνεργασία για τη συμβολή στην εκπαίδευσή τους. Το επόμενο ραντεβού συνάντησης συμφωνήθηκε να είναι με τα παιδιά του Χατζηκυριάκειου στους χώρους μας για μια ξενάγηση και συζήτηση για να δούμε μέσα από τα μάτια των παιδιών το μέλλον της κοινωνίας μας!

    Επίσης την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021 η PCT SA υποδέχθηκε θερμά τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αγάπη Φροντίδα Ζωής στους χώρους της.
    Η PCT, αγκαλιάζοντας την αποστολή του Συλλόγου που εδρεύει στο Πέραμα, δωρίζει 20.000 € για να συμβάλει στην κάλυψη των εξόδων για την αγορά ειδικού εξοπλισμού για άτομα με αναπηρία για τη διευκόλυνση της καθημερινότητάς τους.

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της PCT κ. Zhang Anming, καλωσορίζοντας, είπε ότι αυτή η χειρονομία είναι μια συμβολή στη σκληρή δουλειά του Συλλόγου και ότι η PCT θα συνεχίσει να συνεισφέρει στην τοπική κοινωνία για να υποστηρίξει τις προσπάθειες για την παροχή ποιότητας ζωής σε άτομα με αναπηρία.

    Η Πρόεδρος του Συλλόγου, κα Ουρανία Αθανασοπούλου, ευχαρίστησε θερμά τη διοίκηση της PCT για τη συμβολή της στη συνεχή προσπάθεια στήριξης των ατόμων με αναπηρία, ανακουφίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους χωρίς τον απαιτούμενο ειδικό εξοπλισμό.

    Από τον Σύλλογο Αγάπη, Φροντίδα Ζωής, στη συνάντηση παρευρέθηκε η Αντιπρόεδρος κα Βασιλική Κανάκη. Από την πλευρά της PCT, συμμετείχαν ο Εκτελεστικός Αναπληρωτής Διευθύνοντα Συμβούλου Cpt. Wang Jihang, ο Εμπορικός Διευθυντής κ. Αναστάσιος Βαμβακίδης, ο Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Υποστήριξης κ. Han Wei, και η Αναπληρώτρια Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού κα Ιωάννα Ακρίβα.

    Και τα δύο μέρη συζήτησαν με θετικό πνεύμα τους κοινούς στόχους της συνεργασίας για τη στήριξη των ατόμων με αναπηρία στη διευκόλυνση της καθημερινότητάς τους, προσφέροντας τα απαιτούμενα μέσα για τη διασφάλιση της ποιότητας ζωής τους. Μετά την πρωτοβουλία του Συλλόγου να μας καλέσει να παραδώσουμε τον ειδικό εξοπλισμό στις οικογένειες, δεχτήκαμε με χαρά να τους συναντήσουμε.

    Διαβάστε ακόμη:

    Ωνάσης – Νιάρχος: Ανταγωνισμός ακόμη και μετά θάνατον – Τα ιδρύματα στη πρώτη γραμμή μιας ιδιότυπης «κόντρας» στον πολιτισμό, την υγεία, την παιδεία



    ΣΧΟΛΙΑ