• Κοινωνία

    Δολοφονία στο Παλαιό Φάληρο: Μετά το φόνο πήγε να γιορτάσει ο αδελφοκτόνος

    αδελφοκτονος


    Σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας καθημερινά, σε σχέση με την υπόθεση δολοφονίας της 53χρονης στο Παλαιό Φάληρο. Υπενθυμίζεται ότι, για την υπόθεση έχει συλληφθεί ο αδελφός της άτυχης γυναίκας, ο οποίος βρίσκεται στα χέρια των αρχών από το απόγευμα της Δευτέρας, με την αστυνομία να διενεργεί εξονυχιστική έρευνα για τις κινήσεις του 52χρονου την ημέρα της δολοφονίας, αλλά και πριν από αυτή.

    Η νέα αποκάλυψη -σοκ που είδε το φως της δημοσιότητας προήλθε από τον συνήγορο της συντρόφου της 53χρονης, κ. Σταύρο Γεωργίου, ο οποίος αποκάλυψε ότι, σύμφωνα με τα λεγόμενα του συντρόφου, ο αδελφοκτόνος, αμέσως αφού έβαλε τέλος στη ζωή της αδελφής του, πήγε σε ένα εστιατόριο με ζωντανή μουσική, για να φάει και να διασκεδάσει. Όπως υποστηρίζει ο κ. Γεωργίου, η σύντροφος του κατηγορουμένου ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο, την ημέρα της δολοφονίας και κατευθύνθηκαν παρέα προς το εστιατόριο στην Πειραϊκή.

    Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες, την ημέρα του μοιραίου συμβάντος, ο 52χρονος στάθμευσε το αυτοκίνητο λίγα στενά πιο πέρα από το σπίτι της αδελφής του, στο Παλαιό Φάληρο, ζητώντας από τη σύντροφό του να περιμένει για λίγα λεπτά μέσα στο όχημα, καθώς είχε να πάει σε μια «δουλειά» και θα επέστρεφε σύντομα. Λίγα λεπτά αργότερα, ο 52χρονος επέστρεψε στο όχημα και, όπως είπε η σύντροφός του, έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετος. Για το λόγο αυτό, αποφάσισε να πάει με τη φίλη του στην Πειραϊκή, σε ψαροταβέρνα με λαϊκό πρόγραμμα, για να φάνε ψάρι!

    Η σύντροφος του 52χρονου, που λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, όπως υποστηρίζει, μέσω του δικηγόρου της, δεν αντιλήφθηκε τίποτα ύποπτο στη συμπεριφορά του αδελφοκτόνου.

    Αρνείται κάθε ανάμειξη με τη δολοφονία

    Όπως αναφέρθηκε, ο αδελφοκτόνος έχει συλληφθεί από την αστυνομία από το απόγευμα της Δευτέρας. Οι αρχές, ωστόσο, δεν έχουν καταφέρει να του αποσπάσουν ομολογία, ούτε και καμία πληροφορία για τα γεγονότα της ημέρας της δολοφονίας, καθώς αρνείται να μιλήσει.

    Αντίθετα με τα σενάρια που επικρατούν, μάλιστα, ο κατηγορούμενος αρνείται οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση της δολοφονίας της αδερφής του.

    Οι ισχυρισμοί του, ωστόσο, έρχονται σε αντίθεση με τα στοιχεία που συγκεντρώνει η αστυνομία, σύμφωνα με τα οποία ο κατηγορούμενος κρυβόταν στο σπίτι ενός φίλου του στον Κάλαμο Αττικής, κοντά στο πατρικό σπίτι της συντρόφου του.

    Οι μαρτυρίες που «καίνε» τον κατηγορούμενο

    Επιπλέον, στις αρχές έχουν φτάσει κρίσιμες, για την υπόθεση, μαρτυρίες από ανθρώπους που ισχυρίζονται ότι ήταν μπροστά στο σκηνικό του μαχαιρώματος της 53χρονης δασκάλας στο Παλαιό Φάληρο. Οι μάρτυρες, μάλιστα, έχουν δώσει λεπτομερή περιγραφή για το δράστη, αλλά και το όπλο που σκότωσε την 53χρονη, έναν σουγιά. Ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες, μάλιστα, κατέγραψε τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος στο οποίο μπήκε, δευτερόλεπτα μετά το έγκλημα, ο αδελφοκτόνος. Το εν λόγω όχημα, όπως διαπιστώθηκε, ήταν καταχωρισμένο στο όνομα της άτυχης δασκάλας.

    Το βεβαρυμένο ψυχολογικό ιστορικό του αδελφοκτόνου

    Όπως έχει γίνει γνωστό, η 53χρονη δασκάλα είχε καταγγείλει τον αδερφό της αρκετές φορές για απειλές και βίαιη συμπεριφορά. Οι σχετικές αναφορές βρίσκονται στην κατοχή των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Παλαιού Φαλήρου. Λίγες ημέρες πριν από τη δολοφονία στο Παλαιό Φάληρο, η άτυχη γυναίκα φέρεται ότι ετοίμαζε να καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να περιορίσει τον αδελφό της. Οι ίδιες πληροφορίες μαρτυρούν ότι ο αδελφοκτόνος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα στο παρελθόν.

    Οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν καταλήξει ακόμη σε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα σχετικά με το κίνητρο, που όπλισε το χέρι του κατηγορούμενου, ωστόσο εξετάζουν μαρτυρίες για διαφορές οικονομικής και προσωπικής φύσεως ανάμεσα στα δυο αδέρφια.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δείτε καρέ – καρέ τη σύλληψη του αδελφοκτόνου στο Παλαιό Φάληρο (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνελήφθη ο αδελφοκτόνος του Παλαιού Φαλήρου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκ στο Παλαιό Φάληρο: Μαχαίρωσαν 53χρονη έξω από το σπίτι της



    ΣΧΟΛΙΑ