• Κοινωνία

    Κρήτη: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο αδελφοκτόνος

    • NewsRoom


    Το κατώφλι του εισαγγελέα Χανίων πέρασε σήμερα το μεσημέρι ο 49χρονος άνδρας ο οποίος φέρεται να σκότωσε τον 72χρονο αδερφό του πυροβολώντας τον τέσσερις φορές στην Ασή Γωνιά.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο εισαγγελέας του άσκησε ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία και στη συνέχεια ο δράστης ζήτησε κι έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή με αποτέλεσμα να απολογηθεί την Πέμπτη.

    Σε κλίμα οδύνης το… τελευταίο αντίο στον 72χρονο

    Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε σήμερα ο 72χρονος στην Ασή Γωνιά Χανίων παρουσία φίλων, συγγενών και πλήθους κόσμου.

    Τραγικές φιγούρες ήταν τα μέλη της οικογένειας του άτυχου άνδρα που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο αδερφός του 72χρονου τον σκότωσε.

    Ο ηλικιωμένος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο χωριό με τους κατοίκους να λένε πως ήταν ένα φιλήσυχος άνθρωπος που δεν δημιουργούσε ποτέ πρόβλημα.

    Το πόρισμα του ιατροδικαστή – Τον σκότωσε στο μισό μέτρο

    Με τέσσερις σφαίρες σκότωσε τον 72χρονο αδερφό του στην Ασή Γωνιά ο 49χρονος αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στο έδαφος.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι τρεις σφαίρες βρήκαν τον άτυχο άνδρα στο κεφάλι και η μία στον θώρακα.

    «Ο θάνατος του 72χρονου ήταν σχεδόν ακαριαίως. Φέρει τέσσερις σφαίρες, τρεις στο κεφάλι και μία στον θώρακα ενώ και οι τέσσερις μπορούν να επιφέρουν τον θάνατο», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο ιατροδικαστής που διενέργησε τη νεκροψία – νεκροτομή, Αντώνης Παπαδομανωλάκης ενώ παράλληλα τόνισε πως από τα ευρήματα προκύπτει ότι οι πυροβολισμοί δεν ήταν εξ’ επαφής αλλά «ήταν πάνω από μισό μέτρο».

    Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν βρέθηκαν στοιχεία που να δηλώνουν πως προηγήθηκε κάποια πάλη.



    ΣΧΟΛΙΑ