ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νεκρή έξω από το σπίτι της, στην οδό Τρίτωνος, στο Παλαιό Φάληρο, βρέθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες 53χρονη Ελληνίδα με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο.
Μεταφέρθηκε αμέσως στο Τζάνειο νοσοκομείο του Πειραιά όπου και κατέληξε. Αναζητείται από την Αστυνομία ο αδελφός της, με τον οποίο είχαν προσωπικές διαφορές και ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σήμερα η δίκη των «7» για το θάνατο του εικονολήπτη στο σαϊτοπόλεμο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της 8χρονης Αλεξίας-Στις 12.00 στον ανακριτή ο 54χρονος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ξεκινούν τη Δευτέρα οι θερινές εκπτώσεις – Πόσο θα διαρκέσουν
- Μιχαηλίδου: «Τα σχόλια των πολιτών έγιναν συγκεκριμένες αλλαγές στον Προσωπικό Βοηθό και στην Πρώιμη Παιδική Παρέμβαση»
- Reuters: Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ υπόσχεται εκδίκηση για την δολοφονία του πατέρα του
- Marfin: Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για τους δύο συλληφθέντες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.