ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη σύλληψη της βασικής υπόπτου για την δολοφονία του 64χρονου στο Χαλάνδρι, η σωρός του οποίου βρέθηκε στις 21 Φεβρουαρίου εντός του διαμερίσματος που διέμενε, προχώρησαν οι Αρχές.
Πρόκειται για την 56χρονη Γερμανίδα, η οποία συζούσε με το θύμα στο συγκεκριμένο διαμέρισμα. Η 56χρονη εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας, το μεσημέρι της Παρασκευής και προσήχθη στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας. Στο πλαίσιο της σχηματισθείσας ποινικής δικογραφίας εκδόθηκε σε βάρος της ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου, σήμερα το πρωί συνελήφθη.
Υπενθυμίζεται πως το θύμα είχε βρεθεί πριν από λίγες εβδομάδες, τυλιγμάνο επιμελώς με σεντόνια και δεμένο με ιμάντες και κολλητική ταινία, ενώ στο κεφάλι του ήταν τοποθετημένη νάιλον σακούλα. Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα ο θάνατος του θύματος είχε επέλθει περίπου δύο μήνες προ της ανεύρεσης της σορού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέα στοιχεία στη δολοφονία του 64χρονου στο Χαλάνδρι: Νεκρός εδώ 1,5 μήνα-Πώς τον σκότωσαν
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πτώμα στο Χαλάνδρι: «Κλειδί» των απαντήσεων η Γερμανίδα σύντροφος του θύματος
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άγρια δολοφονία στο Χαλάνδρι: Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος ιδιοκτήτης του σπιτιού (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επαγγελματικά Ταμεία: Γιατί αξίζει να αποταμιεύετε για τη σύνταξή σας – Όλες οι αλλαγές που φέρνει ο νέος νόμος
- ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Από ένα μικρό ενδοκρινολογικό εργαστήριο σε έναν σε έναν από τους πιο σημαντικούς ομίλους υγείας στη χώρα
- Ο νέος άσσος της Χήτος μετά το Ζαγόρι
- Τα περιθώρια ανόδου των αναλυτών για Metlen, Motor Oil, Titan, ΔΕΗ, HELLENiQ Energy και Elvalhalcor
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.