• Κοινωνία

    Δολοφονία Μακρή: Προφυλακιστέος ο 30χρονος Βούλγαρος – Τι είπε στην απολογία του

    βουλγαρος

    Ο 30χρονος Βούλγαρος που κατηγορείται για το φόνο του Γιάννη Μακρή


    Δεν είναι αυτός ο ψυχρός εκτελεστής του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, υποστήριξε απολογούμενος ο 30χρονος από τη Βουλγαρία. Μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.

    Ο Βούλγαρος αρνήθηκε ότι είναι ο άνδρας που φαίνεται σε βίντεο να πυροβολεί τον επιχειρηματία, έξω από το σπίτι του στη Βούλα. «Δεν έχουμε τον ίδιο σωματότυπο. Εγώ είμαι μεγαλόσωμος, ενώ ο άνθρωπος που φαίνεται στο βίντεο είναι αδύνατος. Φοράω ρούχα σε μεγάλα μεγέθη ΧΧL», φέρεται να είπε.

    Ο κατηγορούμενος φέρεται να ρωτήθηκε από την ανακρίτρια για ποιο λόγο είχε έρθει στην Αθήνα. «Γιατί μου αρέσει να κάνω διακοπές στην Ελλάδα και γιατί θα ήθελα να ανοίξω μια επιχείρηση. Έχω ήδη δύο επιχειρήσεις στον Καναδά, η μία ασχολείται με tatoo, οι οποίες μου παρέχουν οικονομικά οφέλη.»

    Σε δήλωσή του, ο συνήγορός του, Αλέξανδρος Λυκουρέζος ο οποίος τον εκπροσωπεί από χθες το βράδυ, μετά την παραίτηση του Απόστολου Λύτρα, ανέφερε: «Εμείς αναλάβαμε την υπεράσπισή του χθες βράδυ. Δεν υπήρχε ο απαραίτητος χρόνος για την αξιολόγηση του υλικού μιας ογκωδέστατης δικογραφίας. Ο κατηγορούμενος απάντησε σε ορισμένες ερωτήσεις, αρνείται την κατηγορία κι επιφυλασσόμαστε, αφού ολοκληρώσουμε τη μελέτη όλων των εγγράφων της δικογραφίας, να υποβάλλουμε λεπτομερέστατο υπόμνημα στην ανακρίτρια».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του 30χρονου Βούλγαρου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Αυτός είναι ο 31χρονος Βούλγαρος

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στον ανακριτή ο φερόμενος ως δολοφόνος του Γιάννη Μακρή: Η απόδειξη ρούχων που τον πρόδωσε



    ΣΧΟΛΙΑ