ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρώην ειδικός φρουρός Βασίλης Σαραλιώτης, μετά την αθώωση του για εμπλοκή στην υπόθεση της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, δηλώνει ότι θέλει να επιστρέψει στο Σώμα.
«Μου λείπει η δουλειά μου», δήλωσε ο ίδιος στο δελτίο ειδήσεων του Star και συνεχίζει: «Απλά έχω το δικαίωμα να επιστρέψω, ναι. Θέλω πρώτα να ηρεμήσω και μετά. Είναι ακόμα νωρίς για να σκεφτώ κάτι. Επειδή ήθελα να μπω στην αστυνομία, μ΄ αρέσει. Οπότε μου λείπει, ναι. Ήταν η δουλειά που ήθελα να κάνω» λέει ο ίδιος και χαρακτηρίζει «ηθική δικαίωση» την απόφαση του δικαστηρίου.
Να σημειωθεί πως μετά των αθωωτική απόφαση από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας, ο Σαραλιώτης έχει δικαίωμα επανόδου στην υπηρεσία, καθώς σύμφωνα με την νομοθεσία δικαιούται να υποβάλλει αίτηση επαναπρόσληψης στο Αρχηγείο της ΕΛΑΣ.
Παράλληλα, εκτός από την επανένταξη του, δικαιούται να λάβει αναδρομικά και τους αναλογούντες βαθμούς.
Ο Σαραλιώτης ζει σήμερα στη Δράμα πουλώντας καφέδες σε καταστήματα της πόλης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Jumbo: Εξαγόρασε την «Herald Ελλάς 2» από την Eurobank – Αποκτά πλήρη κυριότητα στο εμπορικό κέντρο Veso Mare
- Νότια Κορέα: Κιμ Γιονγκ Ουν και Ντόναλντ Τραμπ έχουν ευκαιρία να συναντηθούν την επόμενη εβδομάδα
- Όταν εσύ επιλέγεις, η υγεία σου ακολουθεί
- Ντμίτριεφ: Βρίσκεται στο Μαϊάμι για συναντήσεις με αξιωματούχους των ΗΠΑ