• Κοινωνία

    Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Βρέθηκε νεκρός ο πιλότος

    • NewsRoom


    Με τον πιο τραγικό τρόπο ολοκληρώθηκε το θρίλερ στο Μεσολόγγι, όπου ο 47χρονος πιλότος Παναγιώτης Κεφαλάς εντοπίστηκε νεκρός.

    Το διθέσιο αεροσκάφος που χειριζόταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες κατέπεσε στην περιοχή Καβουρότρυπα την περασμένη Τετάρτη 16 Ιανουαρίου.

    Δύτες εντόπισαν το αεροσκάφος σε βάθος πενήντα μέτρων, πολύ κοντά στο σημείο που είχε υποδείξει από την αρχή ο αυτόπτης μάρτυρας.

    Το αεροσκάφος εκτελούσε πτήση από Πάτρα προς Μεσολόγγι. Ο Παναγιώτης Κεφαλάς είχε τελευταία επικοινωνία στις 12:29 με το αεροδρόμιο της Ανδραβίδας. Στις 13:20 και καθώς δεν είχε προσγειωθεί, δόθηκε συναγερμός, ενώ στις 13:24 τέθηκαν οι αρχές σε φάση κινδύνου. Το διθέσιο ιδιωτικό αεροσκάφος φαίνεται ότι κατέπεσε στ’ ανοικτά του Κρυονερίου. Στις έρευνες συμμετείχε ελικόπτερο super puma και αλιευτικά σκάφη με κάμερες βυθού.

    Το αεροσκάφος έκανε τούμπα και έπεσε στην θάλασσα, όπως ανέφερε ένας ψαράς που το είδε ενώ ψάρευε στην συγκεκριμένη περιοχή. «Άκουσα ένα θόρυβο, είδα το αεροπλάνο να είναι πολύ χαμηλά, έκανε τούμπα στον αέρα και μετά βυθίστηκε δυστυχώς σχεδόν αμέσως», είπε χαρακτηριστικά αυτόπτης μάρτυρας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ανατριχιάζουν οι περιγραφές του πατέρα της 19χρονης που έπεσε θύμα βιασμού από τον δολοφόνο της Ελένης (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αναζητώντας την ελπίδα: Για έκτη ημέρα συνεχίζονται οι προσπάθειες απεγκλωβισμού δίχρονου από πηγάδι

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στον Άγιο Διονύσιο – Ποια οργάνωση κρύβεται από πίσω



    ΣΧΟΛΙΑ