• Κοινωνία

    Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Στον ανακριτή ο 27χρονος – Ψύχραιμος και ανέκφραστος (videos)

    Ο 27χρονος Γιάννης Παρασκάκης και η Σούζαν Ίτον


    Στον ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα ο 27χρονος Γιάννης Παρασκάκης, που ομολόγησε τη δολοφονία της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον, στις 2 Ιουλίου, κοντά στο Κολυμπάρι Χανίων. Ο δράστης, που συνοδευόταν από άνδρες της ασφάλειας, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, πέρασε το κατώφλι του ανακριτή ανέκφραστος, χωρίς να κάνει κανένα σχόλιο στους δημοσιογράφους.

    Υπενθυμίζεται ότι κανένας δικηγόρος από την ευρύτερη περιοχή των Χανίων δεν ήθελε να αναλάβει την υπεράσπιση του κατηγορουμένου και, ακόμη και ο συνήγορος που συνόδευσε τον 27χρονο στον εισαγγελέα την περασμένη Τετάρτη, ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί να αναλάβει την υπόθεση.

    Για το λόγο αυτό, έχει οριστεί αυτεπάγγελτα από την εισαγγελία νέος συνήγορος για τον 27χρονο δολοφόνο, που βαρύνεται από τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, του βιασμού και της παράνομης οπλοκατοχής.

    Κατά τη μεταφορά του στο γραφείο του ανακριτή, ο 27χρονος δολοφόνος, σύμφωνα με το Cretapost και το Flashnews, δεν έκανε καμία δήλωση.

    Από την πλευρά της, η οικογένειά του 27χρονου αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να προχωρήσει σε δήλωση προς τα ΜΜΕ, με την οποία επιθυμεί να απολογηθεί στην οικογένεια της 60χρονης και, επιπλέον, να ζητήσει τη δίκαιη τιμωρία του Γιάννη Παρασκάκη.

    Στο μεταξύ, σοκ προκαλεί ένα νέο στοιχείο, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για ένα βίντεο από το 2016, στο οποίο απεικονίζεται ο 27χρονος, σήμερα, δράστης, να εξερευνά τη στοά στο Κολυμπάρι, στην οποία πέταξε τη σορό της Αμερικανίδας βιολόγου, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι ανακάλυψε ανθρώπινα οστά.

    Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ