• Κοινωνία

    Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Στο μικροσκόπιο η ύπαρξη 13ου εμπλεκόμενου – Προθεσμία έλαβε ο 20χρονος Αλβανός

    • Λέλα Βόρρη
    Δολοφονία Άλκη: Προθεσμία για την απολογία του έλαβε ο 20χρονος Αλβανός - Στο μικροσκόπιο η ύπαρξη 13ου εμπλεκόμενου


    Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο 20χρονος Αλβανός που εμπλέκεται στην υπόθεση της  δολοφονίας του Άλκη Καμπανού.

    Ο 20χρονος, ο οποίος παραδόθηκε στις Ελληνικές Αρχές το βράδυ της Πέμπτης, οδηγήθηκε σήμερα στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης ενώπιον του εισαγγελέα και ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα.

    Από την άλλη πλευρά ο ο δικηγόρος του κ. Παρασκευάς Σπυράτος, δήλωσε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης πως ο εντολέας του μετά την παράδοση του στις Αλβανικές αρχές όπου και παρέμεινε και δέκα ώρες κρατούμενος πέρασε αμέσως τα Ελληνικά σύνορα και η μεταφορά του στις ελληνικές Αρχές εξελίχθηκε ταχύτατα και με επιτυχία.

    Η θέση του εντολέα μου είναι ότι δεν χτύπησε. Ο συγκεκριμένος (σ.σ. 20χρονος) δεν έχει καταφέρει χτυπήματα”,τόνισε ο δικηγόρος του, υπογραμμίζοντας ότι “ούτε μαχαίρι κρατούσε, ούτε χτύπησε”.

    Υπογράμμισε δε, ότι επιβεβαιώνεται, εν μέρη, ότι ο 20χρονος κατηγορούμενος με καταγωγή από την Αλβανία, είχε περιφερειακό ρόλο στην δολοφονική επίθεση.

    Στο μικροσκόπιο η ύπαρξη 13ου εμπλεκόμενου

    Εν τω μεταξύ, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος,  ενημέρωσε πως δεν υπάρχουν προστατευόμενοι στην υπόθεση και πως ο νόμος θα εφαρμοστεί για όλους όσους εμπλέκονται. Όπως ανέφερε έχουν γίνει ήδη 12 έλεγχοι σε συνδέσμους ανά την Ελλάδα.

    Μάλιστα δεν παρέλειψε την πιθανότητα ύπαρξης ενός 13ου εμπλεκόμενου, που διαφεύγει της σύλληψης, στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

    Αποφεύγοντας να κάνει περαιτέρω δηλώσεις περί του θέματος τόνισε πως η αστυνομία θα φτάσει ως το τέλος και όποιος εμπλέκεται θα συλληφθεί και θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ ο 13ος εμπλεκόμενος είναι άντρας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, πιθανώς κάτοικος Ωραιοκάστρου, ο οποίος φέρεται να οδηγούσε το τρίτο αυτοκίνητο και να φορούσε σκούφο.

    Μάλιστα ενδέχεται να πρόκειται πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο, καθώς κανείς από τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους δεν θέλει να κατονομάσει.

    Διαβάστε επίσης

    Θεσσαλονίκη: Έφοδος της αστυνομίας σε σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟΚ στην Επανομή – Καταδικάστηκε υπεύθυνος συνδέσμου

    Δολοφονία Άλκη: Παραδόθηκε στις αρχές της χώρας του ο 20χρονος Αλβανός- Δηλώσεις του συνηγόρου του

    Δολοφονία 19χρονου: Νέο βίντεο ντοκουμέντο στη δημοσιότητα – Καρέ-καρέ τα πρώτα λεπτά



    ΣΧΟΛΙΑ