• Κοινωνία

    Δείτε την τελευταία ανάρτηση της Γερμανίδας δολοφόνου του 64χρονου στο Χαλάνδρι

    • NewsRoom


    Σοκ προκαλεί η τελευταία ανάρτηση της γυναίκας που συνελήφθη και φέρεται να δολοφόνησε τον άτυχο 64χρονο Γιάννη Βλαντίκα, που βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Χαλάνδρι πριν από περίπου δυο εβδομάδες.

    Η Γερμανίδα σύντροφος του θύματος, λίγες ώρες πριν την σύλληψη της από τους άνδρες της Διεύθυνσης του Ανθρωποκτονιών, ανάρτησε στο προφίλ της στο Facebook φωτογραφία του αδικοχαμένου 64χρονου φίλου της σε χαρούμενες στιγμές που πέρασαν μαζί στο παρελθόν ενώ είχε τοποθετήσει και το αγαπημένο του ρολόι σε εμφανές σημείο.

    gr1

    Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει από την Ελληνική Αστυνομία, η σύντροφος του 64χρονου άντρα βρέθηκε στο Παγκράτι σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα τύπου Airbnb στην οδό Χρεμωνίδου.

    Από αυτό το διαμέρισμα η Γερμανίδα ανάρτησε βραδινές ώρες την φωτογραφία του «αγαπημένου» της σε στιγμές ευτυχίας που είχαν περάσει μαζί, ένα κεράκι αναμμένο σε μαύρο φόντο και το αγαπημένο του ρολόι ως το τελευταίο αντίο στον άντρα που «αγάπησε».

    Ήταν και αυτό ένα από τα στοιχεία που εντόπισαν οι άντρες της Αστυνομίας και έφτασαν πιο κοντά στην σύλληψη της.

    Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ίδια στους Αστυνομικούς που την ανέκριναν η ζήλια και το αρρωστημένο πάθος της για τον 64χρονο την ώθησαν στην άγρια δολοφονία του.

    Μάλιστα σύμφωνα πάντα με την ίδια τους τελευταίους μήνες είχε μετατραπεί σε εμμονή, ήταν αυτά που οδήγησαν την 56χρονη Γερμανίδα στα άκρα και την ώθησαν να γράψει με τον πιο φρικαλέο τρόπο το φινάλε μιας ολέθριας σχέσης. «Τον αγαπούσα αλλά δεν ήταν έντιμος απέναντί μου. Του έριξα στην πορτοκαλάδα πέντε με έξι ηρεμιστικά γιατί φώναζε. Δεν ξέρω πως πέθανε…».

    Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που φέρεται να είπε η 56χρονη Γερμανίδα στους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής όταν μετά από δυο εβδομάδες εντατικών ερευνών κατάφεραν χθες το μεσημέρι να την εντοπίσουν σε ξενοδοχείο στο Παγκράτι και να της περάσουν χειροπέδες, λύνοντας το γρίφο του εγκλήματος με το «φασκιωμένο» και δεμένο χειροπόδαρα πτώμα που εντοπίστηκε στις 21 Φεβρουαρίου στο Χαλάνδρι.

    Μάλιστα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να την «μπλοκάρουν» κυριολεκτικά στο παρά πέντε καθώς η γυναίκα είχε κάνει check out και σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμαζόταν να εξαφανιστεί.

    Από τις μέχρι στιγμής έρευνες προκύπτει ότι η εγκληματική ενέργεια προσδιορίζεται στα μέσα Δεκεμβρίου, τότε ήταν που εμφανίστηκε το τελευταίο σημείο ζωής του 64χρονου.

    Με δεδομένο λοιπόν ότι η γυναίκα στις αρχές Ιανουαρίου πλήρωσε το ενοίκιο και εξαφανίστηκε κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν οτι για περίπου 15 ημέρες η Γερμανίδα έμενε στο διαμέρισμα της φρίκης με το πτώμα του συντρόφου της. Μάλιστα είχε στεγανοποιήσει τις πόρτες και τα παράθυρα με airstop προκείμενου να μην υπάρχουν διαρροές και η δυσοσμία προκαλέσει υποψίες στους γείτονες.

    Στη συνέχεια, χάθηκε – οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι είχε ταξιδέψει στη Γερμανία και στη συνέχεια για άγνωστο λόγο επέστρεψε στην Ελλάδα- βρίσκοντας καταφύγιο σε διάφορα ξενοδοχεία της Αθήνας. Τελευταίο ήταν αυτό στο Παγκράτι το οποίο ετοιμαζόταν να εγκαταλείψει χθες το μεσημέρι όμως δεν πρόλαβε.

    Τον υπνώτισε και τον έπνιξε

    Η ομολογία της 56χρονης ότι έκαμψε τις αντιστάσεις του συντρόφου της με υπνωτικά χάπια και τα ευρήματα της ιατροδικαστικής – βρέθηκαν κάποιες εκχυμώσεις στα χείλη του θύματος- κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι η Γερμανίδα, υπνώτισε με τα ηρεμιστικά το θύμα και στη συνέχεια τον αποτελείωσε πνίγοντας τον. Φράζοντας του τη μύτη και το στόμα πιθανότατα με τα χέρια της.

    Βέβαια αυτό που περιμένουν είναι και τις τοξικολογικές εξετάσεις που θα επιβεβαιώσουν αυτή την εκδοχή. Η γυναίκα δεν είπε πολλά καθώς ήταν σε άσχημη κατάσταση.

    Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα όπου πήρε προθεσμία να απολογηθεί.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δολοφονία στο Χαλάνδρι: Τι είπε στην ομολογία της η Γερμανίδα: «Τον αγαπούσα αλλά δεν ήταν έντιμος»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία στο Χαλάνδρι: Εντοπίστηκε και συνελήφθη η Γερμανίδα σύντροφος του θύματος

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέα στοιχεία στη δολοφονία του 64χρονου στο Χαλάνδρι: Νεκρός εδώ 1,5 μήνα-Πώς τον σκότωσαν



    ΣΧΟΛΙΑ