Κοινωνία

Δίωξη για το πάρτι στο ξενοδοχείο και τους αρνητές της μάσκας


Δεν διοργάνωσε εκείνη το πάρτι στο ξενοδοχείο της Συγγρού, υποστηρίζει η 24χρονη που συνελήφθη τα ξημερώματα για το πριβέ γλέντι με τους 30 συμμετέχοντες εν μέσω γενικού lockdown.

Το μεσημέρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος της άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παραβίαση των μέτρων προς αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού ( Άρθρο 285 ΠΚ).

Η υπεύθυνη του ξενοδοχείου, στην οποία επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ, υποστηρίζει μέσω του δικηγόρου της ότι οι συμμετέχοντες στο πάρτι, μαζί και οι παίκτες του Ολυμπιακού, ήταν πελάτες και είχαν κλείσει δωμάτια. Εν αγνοία της, υποστηρίζει, βρέθηκαν στο roof garden με φορητό ηχείο και πριν προλάβει να αντιδράσει κάποιος από το ξενοδοχείο, η αστυνομία είχε ήδη φτάσει από κλήση γειτόνων.

Η 24χρονη οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο για να δικαστεί, αλλά λόγω απουσίας των μαρτύρων η δίκη αναβλήθηκε για τις 19 Νοεμβρίου.

Δίωξη και στους αρνητές της μάσκας

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος ασκήθηκε και στους 14 αρνητές της μάσκας που συνελήφθησαν χθες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα.

Κατηγορούνται για διέγερση σε ανυπακοή και παραβίαση των μέτρων προς αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού.

Παραπέμφθηκαν κι αυτοί στο Αυτόφωρο για να δικαστούν.

Διαβάστε επίσης:

Αυτοί είναι οι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού που συμμετείχαν στο πάρτι της Συγγρού

Πάρτι στη Συγγρού: Τι λέει ο Αλέξης Κούγιας για την 24χρονη κατηγορούμενη

Κορονοϊός: Συνελήφθη 24χρονη που διοργάνωσε πάρτι σε ξενοδοχείο στη Συγγρού

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση


ΣΧΟΛΙΑ