ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ποινική δίωξη για 4 κακουργήματα και σειρά πλημμεληματικών πράξεων άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του γνωστού ενεχυροδανειστή Ριχάρδου Μυλωνά και των υπόλοιπων 62 εμπλεκομένων σε κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού.
Η ποινική δίωξη περιλαμβάνει κατά περίπτωση τα αδικήματα:
Σε βαθμό κακουργήματος:
α) Εγκληματική οργάνωση
β) Λαθρεμπορία
γ) Νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες
δ) Τοκογλυφία
Σε βαθμό πλημμελήματος:
α) παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών
β) παράβαση του νόμου περί όπλων
γ) αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος
δ) πλαστογραφία μετά χρήσεως
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στα δικαστήρια νωρίς το μεσημέρι με δύο πούλμαν, μέσα στα οποία παρέμειναν για όλες αυτές τις ώρες. Μέχρι και αυτή την ώρα, λαμβάνουν προθεσμία για να απολογηθούν σε ανακριτή.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.