ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κίνηση – έκπληξη από την ασφαλιστική Hellas Direct: Ανοίγεται σε τραπεζικές υπηρεσίες με χορήγηση δανείων
Δύο θανατηφόρα δυστυχήματα σημειώθηκαν τα ξημερώματα στη Χαλκιδική. Συγκεκριμένα στο δρόμο Μουδανίων – Σιθωνίας, κοντά στη Γερακινή, ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 28χρονος βγήκε από το δρόμο και προσέκρουσε σε τσιμεντένια βάση κολόνας φωτισμού με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 27χρονη συνεπιβάτιδα στο ίδιο αυτοκίνητο.
Εξάλλου στον ίδιο δρόμο, κοντά στη Νικήτη, δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα ο οδηγός του ενός, ένας άνδρας ηλικίας 51 ετών, να τραυματιστεί σοβαρά. Ο ίδιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πολυγύρου όπου άφησε την τελευταία του πνοή. Στο δεύτερο όχημα επέβαιναν ένας 23χρονος και μια συνομήλική του, οι οποίοι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Πολυγύρου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Flexopack: Το… κάστρο της οικογένειας Γκινοσάτη που έχει τα 6 από τα 9 μέλη του Δ.Σ και μοιράζεται 4,8 εκατ. ευρώ
- Daniel Ashley: Το ακριβότερο κοστούμι κοστίζει 2,5 εκατ. και αποκτάται κατόπιν αιτήσεως
- Όλοι για έναν και ένας για τον εαυτό του
- Panerai Luminor Marina PAM01707: Η σκοτεινή πλευρά ενός θρύλου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.