ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, σε Κυψέλη και Σεπόλια θα πραγματοποιήσει αύριο, Τρίτη, ο δήμος Αθηναίων.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του δήμου, τα rapid tests θα πραγματοποιηθούν από τις 10.00 ως τις 15.00 στις πλατείες Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια και Κανάρη στην Κυψέλη.
Οι πολίτες θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033, να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους, τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας, καθώς και τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου, στο οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapid test.
Στα δύο σημεία θα τηρούνται αυστηρά οι προβλεπόμενοι υγειονομικοί κανόνες (χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων ασφαλείας), ενώ για την ομαλή διεξαγωγή των rapid tests και την αποφυγή συνωστισμού, θα εποπτεύουν κλιμάκια δημοτικών αστυνομικών.
Διαβάστε ακόμη:
Κορονοϊός: Ανησυχία για το νοτιοαφρικανικό στέλεχος – Δεύτερη φορά νοσεί ο ιερέας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μάριος Φούρναρης: Η τέχνη μου είναι ένας διάλογος ανάμεσα στη φύση και τον άνθρωπο
- Jaeger-LeCoultre Master Control Calendar: Ο κλασικισμός σε νέα, τολμηρή όψη
- Louis Vuitton x Murakami: με χταπόδια και μανιτάρια οι ψυχεδελικές τσάντες πλημμύρισαν την Art Basel
- Μανώλης Γραφάκος: Εγκρίνει Ολιστικά Σχέδια Ανακύκλωσης για ΦοΔΣΑ με fake παραδοχές κατά παράβαση του υφιστάμενου θεσμικού πλαισίου