Κοινωνία

Δημήτρης Λιγνάδης: Στις 11 Φεβρουαρίου 2022 η δίκη του

Στο εδώλιο σήμερα ο Δημήτρης Λιγνάδης κατηγορούμενος για τέσσερις βιασμούς


Για τις 11 Φεβρουαρίου προσδιορίστηκε η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο προφυλακισμένος σκηνοθέτης και ηθοποιός θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου και θα δικαστεί για τους 3 βιασμούς ανήλικων αγοριών και 1 βιασμό νεαρού άνδρα.

Σε δήλωσή του ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου, Αλέξης  Κούγιας αναφέρει ότι «όπως στο παρελθόν ανακοίνωσε, δεν θα κατατεθεί ούτε αίτηση αντικαταστάσεως της προσωρινής κρατήσεως του εντολέως μας κου Δημητρίου Λιγνάδη ούτε αίτηση προς τον Εισαγγελέα Εφετών, προκειμένου να ασκήσει έφεση κατά του παραπεμπτικού βουλεύματος, αλλά ότι θα ζητήσουμε να προσδιοριστεί αμέσως η εκδίκαση της υποθέσεώς του από το αρμόδιο δικαστήριο.

Αυτό που ζητήσαμε, έγινε δεκτό και σήμερα ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών προσδιόρισε ως ημερομηνία εκδικάσεως της υποθέσεως του κου Δημητρίου Λιγνάδη την 11/02/2022 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών.

Τόσο το δικηγορικό μας γραφείο και ο επικεφαλής αυτού κ. Αλέξιος Κούγιας όσο και ο εντολέας μας θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για αυτή την εξέλιξη.

Δεν επιθυμούμε να κάνουμε καμία τοποθέτηση για την ουσία της υποθέσεως και το μόνο που θέλουμε να δηλώσουμε, είναι ότι τόσο ο κ. Αλέξιος Κούγιας και οι συνεργάτες του γραφείου όσο και ο κ. Δημήτριος Λιγνάδης θα κάνουμε ό, τι είναι δυνατό και νόμιμο, για να εκδοθεί μια δίκαιη απόφαση.»

Διαβάστε ακόμη:ΣΧΟΛΙΑ