• Κοινωνία

    Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Συνεχίστηκε η κατάθεση της πρώτης μηνύτριας – Καταρρέουν οι κατηγορίες λένε οι συνήγοροι του ηθοποιού

    Πέτρος Φιλιππίδης

    Πέτρος Φιλιππίδης


    Κεκλεισμένων των θυρών συνεχίστηκε για 2η ημέρα η κατάθεση της πρώτης μηνύτριας του Πέτρου Φιλιππίδη. Η νεαρή γυναίκα που καταγγέλλει ότι βιάστηκε 2 φορές από τον γνωστό ηθοποιό το 2008, δέχθηκε δεκάδες ερωτήσεις από την υπεράσπιση του κατηγορουμένου.

    Η νομική «μάχη» του ηθοποιού προκειμένου να αποδείξει ότι δεν είναι αληθείς οι καταγγελίες θα συνεχιστεί και στις 14 Απριλίου. Τότε θα συνεχιστεί η κατάθεση της 1ης μηνύτριας, η οποία και τότε θα κληθεί να απαντήσει στις ερωτήσεις των 2 συνηγόρων υπεράσπισης.

    «Είναι δυστύχημα που δεν παρευρίσκονται δημοσιογράφοι στο ακροατήριο για να καταγραφεί η σημερινή διαδικασία. Οι κατηγορίες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη καταρρέουν», δήλωσε ο εκ των συνηγόρων του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

    «Θα ήθελα ως δικηγόρος και ως νομικός οι πόρτες να μην είναι κλειστές για να ακούσετε όσα ακούσαμε και εμείς. Θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον», δήλωσε η επίσης συνήγορος υπεράσπισης Κική Μπαρκιτζίδου.

    Διαβάστε επίσης:

    Στο δικαστήριο μαζί Φιλιππίδης-Λιγνάδης

     



    ΣΧΟΛΙΑ