• Κοινωνία

    Δίκη για τον βιασμό 19χρονης ΑμΕΑ στη Ρόδο: Αθώοι δηλώνουν και οι δύο κατηγορούμενοι

    • NewsRoom


    Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας διεξάγεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω η δίκη για τον ομαδικό βιασμό της 19χρονης με ειδικές ανάγκες στη Ρόδο, τρεις μέρες μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

    Κατηγορούμενοι για την υπόθεση είναι ο 20χρονος Αλβανός (που κατηγορείται και για τη δολοφονία Τοπαλούδη) και ένας 23χρονος Ρομά.

    Η 19χρονη βρισκόταν στο δικαστήριο την πρώτη δικάσιμο και μόλις είδε τον 20χρονο άρχισε να τρέμει, σύμφωνα με το STAR. Τον 23χρονο η κοπέλα δεν τον είδε επειδή μπήκε από άλλη είσοδο.

    «Δεν έχω ξεχάσει εκείνη τη βραδιά, δεν μπορώ να ξεχάσω τι έγινε, πέρασα πολύ άσχημα στα χέρια τους» είπε η νεαρή κοπέλα.

    Από την πλευρά του ο Αλβανός κατηγορούμενος δήλωσε πως είναι αθώος.

    Στο ακροατήριο από την πλευρά του Αλβανού δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος. Οι γονείς του όλο το προηγούμενο διάστημα βρίσκονταν στην Αλβανία, αλλά τον τελευταίο καιρό έχουν επιστρέψει και πάλι στην Ελλάδα. Του συμπαραστέκονται, απλά σήμερα δεν κατάφεραν να βρεθούν στα δικαστήρια της Κω.

    Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η μητέρα του φέρεται να είναι βαριά άρρωστη και το τελευταίο δίμηνο να μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία.

    Από την πλευρά του νεαρού Ρομά στο ακροατήριο ήταν ο θείος του που τον αποκαλεί «πατέρα» του και ο αδερφός του. Και οι δύο είναι σοκαρισμένοι και λένε πως ο 23χρονος δεν έκανε τίποτα.



    ΣΧΟΛΙΑ