• Κοινωνία

    Δίκη Αναγνωστόπουλου: Δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό – Ισόβια προτείνει η εισαγγελέας

    Μπάμπης Αναγνωστόπουλους

    Μπάμπης Αναγνωστόπουλους


    Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνώρισαν οι δικαστές στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για τη δολοφονία της Καρολάιν και του σκυλιού τους.

    Δεν υπάρχει πιο δίκαιη ποινή από τα ισόβια για τη δολοφονία της Κάρολαιν“, πρότεινε η εισαγγελέας ενώ την ανώτατη προβλεπόμενη ποινή -κάθειρξη 10 ετών – πρότεινε για τη θανάτωση του σκύλου. Επιπλέον υψηλή χρηματική ποινή.

    Ομόφωνα οι δικαστές απέρριψαν το αίτημα του 33χρονου να του αναγνωριστεί το ελαφρυντικό του σύννομου βίου, όπως και η καλή συμπεριφορά μετά την πράξη του, κυρίως όσο βρισκόταν στη φυλακή.

    “Η στάση του κατηγορουμένου να αγοράσει οικόπεδο μόνο στο δικό του όνομα ενώ είχε πάρει χρήματα και από τους γονείς της Καρολάιν, δεν συνιστά έντιμη πράξη”, ανακοίνωσε η πρόεδρος του δικαστηρίου σε ένα σύντομο σκεπτικό. Όσο για τη μετέπειτα καλή συμπεριφορά το δικαστήριο αποφάσισε ότι δεν δικαιολογούν αυτό το ελαφρυντικό ούτε  οι 37 ημέρες που έπαιζε θέατρο μετά το διπλό έγκλημα ούτε το μικρό χρονικό διάστημα του ενός έτους για να αποδειχθεί μεταστροφή στη διάθεση του να ζήσει σύμφωνα με το νόμο.

    Διαβάστε επίσης

    Ομόφωνα ένοχος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τη δολοφονία της συζύγου του

    Δίκη Γλυκά Νερά: Δεν υπάρχει βρασμός ψυχικής ορμής, λέει η εισαγγελέας για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο



    ΣΧΟΛΙΑ