ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη ΜΕΘ του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται διασωληνωμένος, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, πρώην αρχηγός της Χρυσής Αυγής, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε θειτκός στον κορονοϊό.
Ήταν πριν από μερικές μέρες όταν έγινε γνωστό ότι ο καταδικασμένος για την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή και έγκλειστος των φυλακών Δομοκού, ήταν ανάμεσα στους κρατούμενους που είχαν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό.
Κατά πληροφορίες, ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν έχει εμβολιαστεί εναντίον του κορονοϊού και από την πρώτη στιγμή που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μπήκε σε θεραπεία αυξημένης ροής οξυγόγου.
Ωστόσο, η θεραπεία φαίνεται πως δεν απέφερε αποτελέσματα και το πρωί της Παρασκευής κρίθηκε από τους γιατρούς αναγκαίο ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής να διασωληνωθεί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση του Νίκου Μιχαλολιάκου είναι κρίσιμη, αφού ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής ανήκει σε ομάδα υψηλού κινδύνου, καθώς είναι παχύσαρκος, διαβητικός και καπνιστής.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ανώτατο Δικαστήριο Ιταλίας: Οριστικά αθώος ο Σαλβίνι για την υπόθεση «Open Arms»
- «Καταρρέει» η πολυτέλεια; Γιατί οι αγοραστές στρέφονται στη δευτερογενή αγορά που αγγίζει τα 360 δις
- ΣΦΕΕ για φαρμακευτική δαπάνη: Τα παράδοξα, η μελέτη της Deloitte, οι μύθοι και τα μέτρα που δεν εφαρμόζονται
- Καραμανλής, Σαμαράς, Τσίπρας, Καρυστινού: Μεσσίες ως άλλοθι