• Κοινωνία

    Δέσποινα Καρνέση: Ο δολοφόνος σκότωσε τον σύζυγο και την αδερφή της, η ίδια γλίτωσε την τελευταία στιγμή

    • NewsRoom

    Η Δέσποινα Καρνέση, με το πράσινο μπουφάν, προσπαθεί να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της τραγωδίας που χτύπησε την οικογένειά της


    Η Δέσποινα Καρνέση, η μοναδική διασωθείσα από τον 76χρονο μακελάρη που μπήκε στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα για «να σκοτώσει τα αφεντικά», είναι το κεντρικό πρόσωπο της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε το πρωί. Είναι το τραγικό πρόσωπο που έχασε σύζυγο, τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Αντώνη Βλασσάκη και αδερφή, την Μαρί Καρνέση, αλλά και τον φίλο και συνεργάτη της, πρώην καπετάνιο Ηλία Κουκουλάροι οι οποίοι έπεσαν νεκροί από τα δολοφονικά χτυπήματα του αιγυπτιακής καταγωγής πρώην επιστάτη κι έμπιστου ανθρώπου της οικογένειας.

    Η Δέσποινα Καρνέση γλίτωσε στο παρά πέντε καθώς είχε φύγει από το γραφείο της λίγα λεπτά πριν εισβάλλει στο κτίριο ο μακελάρης και σκοτώσει τους τρεις, προτού αυτοκτονήσει.

     

    Μάλιστα ο «Αρης» αναζήτησε και την Δέσποινα Καρνέση προκειμένου να ολοκληρώσει το ξεκαθάρισμα λογαριασμών με την οικογένεια που φέρεται να τον απέλυσε. Πήγε στο γραφείο της, δεν την βρήκε εκεί και στη συνέχεια κατέβηκε στο ισόγειο και αυτοκτόνησε με την καραμπίνα του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Καρνέση γλίτωσε διότι είχε κλειστεί στην τουαλέτα όταν άκουσε τους πυροβολισμούς.

     

     

     

    Λίγη ώρα μετά η Δέσποινα Καρνέση έμαθε τα τραγικά νέα κι επέστρεψε στην εταιρεία συντετριμμένη. Έξω από το κτίριο δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει αυτό που είχε συμβεί λίγη ώρα πριν. Κάθισε στο πεζούλι, άνθρωποι συγκεντρώθηκαν δίπλα της και προσπαθούσαν να της δώσουν κουράγιο.

    Ο Αντέλ Αριστείδης, όπως είχε βαπτιστεί, ή Ελ Μπουράυ, γεννημένος στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, μπήκε το πρωί της Δευτέρας στη ναυτιλιακή εταιρεία και αφού δολοφόνησε τη Μαρία Καρνέση (αδελφή του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση), τον Αντώνη Βλασσάκη (σύζυγο της Δέσποινας Καρνέση και CEO της ναυτιλιακής και τον Ηλία Κουκουλάρη, πρώην καπετάνιο και υπάλληλο, κατέβηκε στο υπόγειο της εταιρείας και αυτοκτόνησε.

    Πρόσφατα, οι δύο αδελφές του ανακοίνωσαν ότι απολύεται. Ο Άρης θεώρησε άδικη την απόλυση. Κανείς όμως δεν περίμενε την αντίδρασή του. Πήγε στη ναυτιλιακή εταιρεία και αφού σκότωσε τα «αφεντικά» του, όπως τα χαρακτήρισε, αυτοκτόνησε.



    ΣΧΟΛΙΑ