• Κοινωνία

    Δεκαπενταύγουστος: Xωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η ακτοπλοϊκή κίνηση από τα λιμάνια της Αττικής

    • NewsRoom
    Πλήθος ταξιδιωτών αναχωρεί με τα πλοία από το λιμάνι του Πειραιά για τις καλοκαιρινές διακοπές /ΑΠΕ/ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

    Πλήθος ταξιδιωτών αναχωρεί με τα πλοία από το λιμάνι του Πειραιά για τις καλοκαιρινές διακοπές /ΑΠΕ/ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ (Φωτογραφία Αρχείου)


    Xωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται από το πρωί η ακτοπλοϊκή κίνηση από τα λιμάνια της Αττικής, σήμερα εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

    Το λιμενικό σώμα βρίσκεται σε επιφυλακή, ενώ στελέχη του σώματος λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση των επιβατών που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν.

    Από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί για σήμερα Τρίτη 15 Αυγούστου, 21 απόπλοι πλοίων, 11 από το λιμάνι της Ραφήνας και 5 από το Λαύριο. Χθες Δευτέρα παραμονή Δεκαπενταύγουστου από το λιμάνι του Πειραιά, πραγματοποιήθηκαν 23 απόπλοι πλοίων ενώ αναχώρησαν 22.314 επιβάτες.

    Για τα νησιά του Αργοσαρωνικού πραγματοποιήθηκαν 35 απόπλοι πλοίων με 7.620 επιβάτες, από το λιμάνι της Ραφήνας 13 αναχωρήσεις πλοίων με 7.608 επιβάτες και από το λιμάνι του Λαυρίου 9 με 2.607 επιβάτες.

    Διαβάστε επίσης

    Έγκλημα στην Ευρυτανία: Εξ επαφής πυροβόλησε ο δράστης τον αδελφό του

    Στην Τήνο για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Δείτε live

    Καιρός: Δεκαπενταύγουστος με συννεφιά και βροχές – Αναλυτική πρόγνωση



    ΣΧΟΛΙΑ