ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ολοκληρώθηκαν χθες το βράδυ οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που προκάλεσε η κακοκαιρία Bora στο δίκτυο της Δυτικής, Κεντρικής και Ανατολικής Θεσσαλονίκης, ενώ μέχρι σήμερα το βράδυ ολοκληρώνονται οι αντίστοιχες εργασίες και στην περιοχή της Χαλκιδικής, ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.
Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ παραμένουν στις πληγείσες περιοχές για να διασφαλίσουν την αδιάλειπτη ηλεκτροδότησή τους, ενώ συνεχίζουν την επιθεώρηση του δικτύου και παρεμβαίνουν σε περιπτώσεις μεμονωμένων βλαβών.
Ειδικά για την περιοχή της Χαλκιδικής, αναφέρει ο ΔΕΔΔΗΕ όπου υπάρχει πλήθος παραθεριστικών οικιών, όλο το τεχνικό προσωπικό θα είναι σε επιφυλακή τις επόμενες ημέρες και το Σαββατοκύριακο, προκειμένου να παρέμβουν σε τυχόν ζημιές σε παροχές πελατών που θα μεταβούν στις οικίες τους το επόμενο διάστημα.
Υπενθυμίζεται ότι οι πελάτες μπορούν να καλούν την 24ωρη δωρεάν τηλεφωνική εξυπηρέτηση του ΔΕΔΔΗΕ στο 800 400 4000 ή να δηλώσουν τη βλάβη τους online στο www.deddie.gr ή μέσω του κινητού τους τηλεφώνου στο ΜyDEDDIEapp
Διαβάστε επίσης
Καιρός: Φεύγει η Bora – Νέα επιδείνωση από την Τετάρτη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο αθλητισμός ως πηγή έμπνευσης: Μαθήματα ζωής που ξεπερνούν τα όρια του αγωνιστικού χώρου
- Οι άνθρωποι πίσω από τις επιδόσεις: Η σημασία της στήριξης των αθλητών στον δρόμο προς την κορυφή
- Κάζιμιρ (ΕΚΤ): Η ΕΚΤ θα πρέπει να αυξήσει ξανά τα επιτόκια – Οι αγορές υποτιμούν την κατάσταση
- Τέσσερις διαφορετικές ιστορίες, μία κοινή αξία: Οι inCrediables της CrediaBank και η δύναμη της συλλογικής προσπάθειας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.