ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην διενέργεια ελέγχων και βεβαίωση παραβάσεων για την τήρηση των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας (δακτύλιος) προχώρησε η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής κατά το διάστημα από 30-10-2023 έως 3-11-2023.
Συνολικά ελέγχθηκαν 9.345 οχήματα και βεβαιώθηκαν 1.284 παραβάσεις σε βάρος οδηγών Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων και Ι.Χ. φορτηγών με μέγιστη αποδεκτή μάζα φορτωμένου οχήματος έως 2,2 τόνους οι οποίοι παραβίαζαν το δακτύλιο.
Υπενθυμίζεται ότι το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο παραβίασης της απαγόρευσης εισόδου και κυκλοφορίας στον δακτύλιο ανέρχεται στο ύψος των εκατό ευρώ.
Η Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να συμμορφώνονται με τα περιοριστικά της κυκλοφορίας μέτρα στο κέντρο της Αθήνας.
Διαβάστε επίσης:
Δακτύλιος: Ξεπέρασαν τα 1.200 τα πρόστιμα της τροχαίας
Ακρίτα: Με παραπέμπουν οι «Ομπρέλες» της γειτονιάς μου
Συναγερμός στην Υεμένη – Καταρρίφθηκε drone των ΗΠΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιατί Πιερρακάκης και Στουρνάρας επιμένουν στην Ένωση Αποταμιεύσεων και Επενδύσεων
- Château Margaux: Ο Έλληνας από την Πάτρα, το μυθικό κρασί και μια φιάλη που πουλήθηκε για 7.200 ευρώ
- Εργολάβοι: Αναθεώρηση τιμών και εξάμηνη παράταση ζητούν για να μην παγώσουν τα δημόσια έργα
- ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών: Δια χειρός Παπασταύρου η σούπερ υπερκάλυψη, πόσες μετοχές θα πάρουν παλαιοί και νέοι μέτοχοι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.