ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πρωταγωνιστής στο νέο σποτ που παρουσίασε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, στα πλαίσια των ενεργειών για τον περιορισμό της διασποράς του νέου ιού είναι ο Χρήστος Λούλης.
Μετά τον Σπύρο Παπαδόπουλο με το «Μένουμε Σπίτι» και την Βίκυ Σταυροπούλου με το «Μένουμε Ασφαλείς», ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης με σύνθημα «Μένουμε Ασφαλείς, Βγαίνουμε Νικητές» προτρέπει τους πολίτες να τηρούν τις αποστάσεις και να αποφεύγουν τον συγχρωτισμό.
Αφορμή στάθηκε ο συνωστισμός που έχει παρατηρηθεί σε πλατείες τις τελευταίες ημέρες, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων στις μετακινήσεις.
Το νέο σποτ αναφέρεται στον κίνδυνο που διατρέχουμε όταν δεν τηρούμε τις αποστάσεις.
Ειδικά ο συνωστισμός, όπου πολλοί άνθρωποι ή πολύ μεγάλες παρέες μαζεύονται μαζί, ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους όπως οι πλατείες, δημιουργεί, σύμφωνα με τους ειδικούς, ιδανικές συνθήκες για την μετάδοση του ιού.
Δείτε το νέο σποτ για τις πλατείες:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ONEX: Τελετή για το 700ο πλοίο που θα επισκευαστεί στα Ναυπηγεία Ελευσίνας – Είναι πλοίο της Μελίνας Τραυλού
- Επιστολή Αμερικανών βουλευτών στον Ντόναλντ Τραμπ: Ο Ερντογάν εδώ και χρόνια απειλεί να εισβάλει σε Ελλάδα και Ισραήλ
- Costamare (Κωστής Κωνσταντακόπουλος): Πούλησε δύο πλοία με κέρδος 7,4 εκατ. δολαρίων
- Μυλωνάς (Εθνική): Το σχέδιο για χρηματοδότηση μεγάλων project, η διανομή του 60% των κερδών και οι ελπίδες για τα στεγαστικά
