ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αντώνης Κεραστάρης στο mononews: Μεγαλύτερη αυτονομία σημαίνει ένας ΟΑΣΑ πιο παραγωγικός και ικανός να επανεπενδύει στις υπηρεσίες του
Στάση εργασίας στα τρόλεϊ από τις 12:00 έως τις 16:00 θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023.
Τη στάση εργασίας προκήρυξε το Σωματείο Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, για την πραγματοποίηση της τρίτης εξ αναβολής γενικής συνέλευσης στο αμαξοστάσιο της πλατείας Αττικής με θέματα οικονομικός και διοικητικός απολογισμός.
Διαβάστε επίσης:
Ναυάγιο στην Πύλο: Άκαρπες οι ολονύκτιες έρευνες – Μαρτυρίες για 100 παιδιά κλειδωμένα στα αμπάρια
Καιρός: Καταιγίδες από το μεσημέρι
Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ καρέ η εν ψυχρώ εκτέλεση στον Κορυδαλλό
──────────────────
Εκλογές 2023
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βουλή: Υπερψηφίστηκε από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ το νομοσχέδιο για τους κανόνες στην Τεχνητή Νοημοσύνη
- Κωστής Χατζηδάκης: «Για θέματα που επηρεάζουν το δημόσιο βίο, η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία οφείλει να είναι προσεκτική»
- Ιράν: Νέο κύμα αμερικανικών επιθέσεων, στο στόχαστρο το νησί Κεσμ
- Η Chevron υπογράφει συμφωνίες για επενδύσεις στο πετρέλαιο με το Ιράκ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.