ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τετράωρη στάση εργασίας πραγματοποιούν σήμερα Τρίτη 26 Φεβρουαρίου οι οδηγοί ταξί. Ειδικότερα, η Αθήνα θα μείνει χωρίς ταξί σήμερα από τις 14:00 ως τις 18:00.
Σύμφωνα με απόφαση του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ), η στάση εργασίας γίνεται προκειμένου οι οδηγοί να λάβουν μέρος στην εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του κλάδου.
Η συνέλευσή τους θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 μ.μ., στο Θέατρο Περοκέ (Πλατεία Καραϊσκάκη), με θέματα εκλογή εφορευτικής επιτροπής, διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, προϋπολογισμός, έκθεση ελεγκτικής επιτροπής και διενέργεια εκλογών στις 12-16 Απριλίου 2019.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κατάληψη στα γραφεία του ΕΦΚΑ… λόγω παγωνιάς (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχονται αυστηρές αλλαγές στα υποχρεωτικά συστήματα ασφαλείας των οχημάτων (pics)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτο: Οδηγούσε ανάποδα στην Εγνατία (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λευκός Οίκος: Νέο περιστατικό με ένοπλο, κοντά στο Μνημείο του Τζορτζ Ουάσινγκτον
- Το «πράσινο φως» από την ΕΑΔΗΣΥ περιμένουν τα ΣΔΙΤ των 700 εκατ. ευρώ στη Βόρεια Ελλάδα
- Η Ήπειρος και η Βίκος της οικογένειας Σεπετά έγραψαν ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ (με τη διπλή άνοδο)
- Τηλεπικοινωνίες: Αναβρασμός στην αγορά – Οι κινήσεις Cosmote-Nova-ΔΕΗ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.