ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από άνδρες του Λιμενικού Σώματος Χανίων η επιχείρηση διάσωσης δύο Γερμανών τουριστών, το σκάφος των οποίων έμεινε ακυβέρνητο στα ανοιχτά της παραλίας του Ταυρωνίτη, λόγω μηχανικής βλάβης.
Σύμφωνα με το ertnews, στην περιοχή έσπευσε περιπολικό όχημα, ενώ σημαντική υπήρξε η συμβολή του τουριστικού σκάφους “ΣΙ ΤΖΕΜ”, το οποίο κατάφερε να εντοπίσει το ακυβέρνητο σκάφος και να συνοδεύσει με ασφάλεια τους δύο επιβαίνοντες στο λιμενικό καταφύγιο Κολυμβαρίου.
Οι τουρίστες είναι καλά στην υγεία τους, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Διαβάστε επίσης:
Κρυονέρι: Αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία των οχημάτων
Κορκίδης για εκπτώσεις: Πρόκληση για τα καταστήματα ο καύσωνας – Πτώση στις πωλήσεις έως και 18%
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επίδομα θέρμανσης: Πότε καταβάλλεται η 2η δόση – Ποιοι θα λάβουν έως 1200 ευρώ
- Το νέο σχέδιο για «fast track» απονομή επικουρικών συντάξεων
- Στα βήματα του Φέντερερ η Ραντουκάνου με νέο, super χορηγικό deal
- Παπαθανάσης: 24 AEI σε δράσεις για την ένταξη των φοιτητών στην αγορά εργασίας – Νέα χρηματοδότηση ύψους 240.000 ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.