• Κοινωνία

    Χανιά: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο πατέρας της 11χρονης που έπεσε από γκρεμό – Υπέβαλε μήνυση κατά της μητέρας


    Ο πατέρας της 11χρονης που βρέθηκε νεκρή σε απόκρημνο σημείο στα Χανιά, οδηγήθηκε σε ψυχιατρείο με εντολή του εισαγγελέα.

    Χθες πήγε στο σημείο για να πέσει και αυτός από εκεί όπου χάθηκε το κορίτσι, όμως τον συγκράτησε ο φίλος του που ήταν μαζί του.

    Λόγω της πολύ κακής ψυχολογικής του κατάστασης, κρίθηκε ότι πρέπει να μεταφερθεί σε ψυχιατρείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξέταση και όχι νοσηλεία για να προστατευτεί η ασφάλεια του.

    Ο πατέρας της 11χρονης υπέβαλε μήνυση κατά της μητέρας για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ ζητά την επιμέλεια και για τα υπόλοιπα παιδιά του σύμφωνα με όσα ανέφερε στο STAR ο δικηγόρος του, Στέλιος Μακριδάκης.

    Ανέφερε επίσης ότι η οικογένεια του πατέρα ήδη έχει ξεκινήσει διαδικασίες για ρύθμιση της επικοινωνίας των παιδιών μαζί του.

    Ο κ. Μακρυδάκης άφησε αιχμές για τον τρόπο που χειρίστηκε το παιδί η μητέρα εκείνο το βράδυ που χάθηκε:

    «Δεν είναι δυνατόν ένα παιδάκι να βγαίνει από το σπίτι του στις 8, να μην έρχεται και να μην ειδοποιείται η οικογένεια, οι αρμόδιες αρχές, δεδομένου ότι το πρώτο δίωρο είναι κρίσιμο», είπε χαρακτηριστικά.

    Επίσης, είπε ότι ο πατέρας της 11χρονης, δεν έχει ποινικό παρελθόν και ότι είναι καλός οικογενειάρχης.

    Διαβάστε ακόμα:

    Χανιά: Οι Aρχές αποκλείουν την εγκληματική ενέργεια για το θάνατο της 11χρονης

    ΕΛ.ΑΣ: Άμεση αναδιάταξη του σχεδιασμού για την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος -Τι αποφασίστηκε στις συσκέψεις υπό τον Χρυσοχοϊδη

    Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Με το οργανωμένο έγκλημα θα έχουμε πόλεμο»

     

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ