ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε δολοφονία οφείλεται ο θάνατος μιας 63χρονης γυναίκας στη Χαλκίδα, η οποία εντοπίστηκε νεκρή προ ημερών.
Σύμφωνα με το MEGA, η γυναίκα, η οποία αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, έφερε πάνω από πέντε μαχαιριές στο σβέρκο ενώ διαπιστώθηκε πως από το σπίτι έλειπαν 7.000 ευρώ.
Οι Αρχές έχουν επικεντρωθεί στο περιβάλλον της άτυχης γυναίκας καθώς δεν υπήρξαν σημάδια παραβίασης της οικίας.
Μάλιστα, κανείς δεν κατάλαβε ότι η γυναίκα δολοφονήθηκε γιατί παρά το γεγονός πως εντοπίστηκε μέσα σε λίμνη αίματος, άπαντας πίστεψαν πως η 63χρονη είχε πέσει.
Επιπλέον, ως διαπιστώθηκε, τα δωμάτια του 1ου ορόφου της οικίας ήταν εμφανώς αναστατωμένα, οι είσοδοι της οικίας δεν έφεραν εμφανή σημάδια παραβίασης και ήταν ανασφάλιστες.
Όπως κατέθεσε η κόρη και σύνοικος της θανούσας είχε αφαιρεθεί σε απροσδιόριστο χρόνο από το δωμάτιο της το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ.
Διαβάστε επίσης
Πέθανε ο δημοσιογράφος Σέργιος Τράμπας
Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή, με απόφαση δικαστηρίου, μεθυσμένη μητέρα
Φωτιά στην περιφερειακή του Αιγάλεω – Άμεση η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Paul Costelloe: Ο σχεδιαστής που μεταμόρφωσε την πριγκίπισσα Νταϊάνα με το μαγικό του ραβδί είναι ξανά κοντά της
- Βραζιλία: Υπό προσωρινή κράτηση ως ύποπτος φυγής ο τέως Ζαΐρ Μπολσονάρο
- BofA: Η Fed δεν θα μειώσει ξανά τα επιτόκια υπό τον Πάουελ
- Ανδρουλάκης: «Το σχέδιο του ΠΑΣΟΚ δίνει ελπίδα και προοπτική στις νέες και στους νέους»