ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αθηνών–Κορίνθου: Έσβησε η φωτιά μετά την ανατροπή βυτιοφόρου – Άνοιξε το ρεύμα της εθνικής οδού προς Κόρινθο (Upd)
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 11:15 το πρωί της Τρίτης στο 50ο χλμ. της νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος της Κακιάς Σκάλας.
Όπως αναφέρει το korinthostv.gr, μια νταλίκα που βρισκόταν εν κινήσει, στην νέα Εθνική Οδού Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος της Κακιάς Σκάλας στο ρεύμα προς Αθήνα, για άγνωστους λόγους, αποκολλήθηκε ο τράκτορας από το βυτιοφόρο που μετέφερε γάλα.
Το συγκεκριμένο περιστατικό προκάλεσε τρόμο στους διερχόμενους οδηγούς, ωστόσο ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς.
Άμεσα στο σημείο έσπευσε το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, γερανοφόρο όχημα και οχήματα της Ολυμπίας Οδού.
Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.
Διαβάστε επίσης:
Θεσσαλονίκη: Κάηκε ολοσχερώς ο «Κωσταντής» – Έκανε δρομολόγια στις ακτές του Θερμαϊκού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάρτι στη Wall Street για τη συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν: Στο +3% ο Nasdaq, ολοταχώς προς τις 52.000 μονάδες o Dow Jones
- SpaceX: Νέο άλμα 12% για την SpaceX, έφτασε σε κεφαλαιοποίηση τα 2,37 τρισ. δολάρια
- Κλωστοϋφαντουργία Ναυπάκτου: Πώληση 3 ακινήτων έναντι 1,95 εκατ. ευρώ
- Σαράντης: Η Λυδία Ιωάννου αναλαμβάνει υπεύθυνη επενδυτικών σχέσεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.