ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ατελείωτη μοιάζει να είναι η τραγωδία από τη φωτιά στο Μάτι, καθώς ο αριθμός των νεκρών δεν σταματά να ανεβαίνει. Ο αριθμός των θυμάτων έφτασε τώρα στους 95, μετά την κατάληξη εγκαυματία.
Πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας περίπου 63 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ.
Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο η πυροσβεστική προέβη σε νέα ενημέρωση αναφορικά με τον αριθμό των νεκρών, ανεβάζοντάς τους στους 94.
«Η κατάσταση, όπως αποτυπώνεται από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, έχει ως εξής: ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται στους 81 και υπάρχουν δύο μη αναγνωρίσιμες σοροί, με διαθέσιμο DNA, οι οποίες δεν έχουν αναζητηθεί από συγγενικά πρόσωπα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της πυροσβεστικής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρινέλλα: Επαναστάτρια και πάντα μπροστά από την εποχή της – Πώς έσπασε τα δεσμά του πάλκου και των κοινωνικών ταμπού
- Τι θέση πήρε ο Βρούτσης για το ΟΑΚΑ, πώς αντιδρούν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Βιομηχανία: Ανησυχία για εκτόξευση της ενέργειας στα 300 ευρώ/κιλοβατώρα και… για τα μέτρα Τσάφου
- Ιωάννα Τούνη: Το βίντεο βιασμού ως θέαμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.