• Κοινωνία

    Αρκάς: Τα νέα «χτυπήματα» για τα «παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού» και τους… υπουργούς του


    Δύο νέα σκίτσα από την σειρά «τα παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού», η οποία έχει γίνει δημοφιλής στο Interet, δημοσίευσε ο Αρκάς στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.

    Στο πρώτο σκίτσο ένας νεαρός εμφανίζεται να λέει σε δύο φίλου του ότι «εγώ, ρε, σε τριάντα χρόνια θα είμαι πρωθυπουργός, εσείς τι θα είσαστε;» με τα δύο άλλα νεαρά αγόρια να απαντούν «μετανάστες!».

    Στο δεύτερο σκίτσο ο ίδιος νεαρός  καλείται από μια δασκάλα να απαντήσει στο ερώτημα «τι δείχνει αυτή η εικόνα» σε μια αφίσα με την εξέλιξη του ανθρώπου. Ο νεαρός απαντά τότε δείχνοντας έναν πίθηκο «δεν ξέρω, αλλά αυτόν εγώ κάποια μέρα θα τον υπουργοποιήσω».

    Η σειρά «παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού» κατάφερε να γίνει viral καθώς ο Αρκάς σχολιάζει με έντονο χιούμορ πράξεις αλλά και τα λάθη του Αλέξη Τσίπρα. Μάλιστα, αν και ο Αρκάς δεν έχει αναφέρει σε κανένα από τα καυστικά σκίτσα του το όνομα του πρωθυπουργού, σχολιαστές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που πρόσκεινται στην πλευρά της Κυβέρνησης, έσπευσαν να κατηγορήσουν τον σκιτσογράφο για την επιλογή του, αναγνωρίζοντας και οι ίδιοι στις πράξεις και τα λεγόμενα του μικρού πρωταγωνιστή του Αρκά, τον Αλέξη Τσίπρα.

    Δείτε τα δύο νέα σκίτσα:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τα δυο σκίτσα του Αρκά που χτυπούν κατευθείαν τον Αλέξη Τσίπρα
     
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Αρκάς απαντά στα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ για τα «παιδικά χρόνια του πρωθυπουργού»

     



    ΣΧΟΛΙΑ