Σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος.
Την ίδια ώρα, οι θεράποντες γιατροί ξεκίνησαν τη διαδικασία ώστε να βγει από το τεχνητό κώμα. Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία σταδιακής μείωσης των κατασταλτικών φαρμάκων με σκοπό να αποσωληνωθεί.
Πρόκειται για μία διαδικασία, η οποία μπορεί να διαρκέσει ακόμη και μέρες μέχρι την πλήρη αφύπνισή του και την αφαίρεση του συστήματος διασωλήνωσης. .
Διαβάστε επίσης:
ΕΟΔΥ: 24 θάνατοι και 30 διασωληνωμένοι από Covid – Αυξήθηκαν τα κρούσματα γρίπης
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας λόγω εργασιών στην Πανεπιστημίου στις 18/1
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άδωνις Γεωργιάδης: Ψηφιακό αρχείο και καχυποψία
- Ελληνικές τράπεζες: Citi, UBS, Jefferies και NBG Securities ανεβάζουν τον πήχη μετά το ισχυρό β΄ τρίμηνο
- Αριστείδης Πίττας: Κέρδη 79 εκατ. δολαρίων το πρώτο εξάμηνο από τρεις εισηγμένες ναυτιλιακές
- Avramar: «Πώς γύρισε» το παιχνίδι λίγο πριν περάσει στους Καναδούς της Cooke
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.