ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ευαγγελάτος και τα δημοσιογραφικά Οσκαρ, ο πόλεμος Κούγια-Λιάγκα, το τρίτο πρόσωπο στον Σκάι και ο Party FM που κάνει… πάρτι
Στη φυλακή θα παραμείνει ο Μένιος Φουρθιώτης καθώς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών απέρριψε την προσφυγή κατά του εντάλματος κράτησης του.
Ό γνωστός παρουσιαστής κρίθηκε προφυλακισμένος την Πρωτομαγιά για τις σκηνοθετημένες, κατά το κατηγορητήριο, επιθέσεις στο σπίτι του.
Αμέσως προσέφυγε κατά του εντάλματος προσωρινής του κράτησης επικαλούμενος και σοβαρό πρόβλημα υγείας που, όπως λέει, αντιμετωπίζει.
Το δικαστικό συμβούλιο απέρριψε όλους τους ισχυρισμούς του κρίνοντας ότι είναι ορθή η απόφαση προφυλάκισης του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΔΥΠΑ: Ημέρες Καριέρας με πάνω από 4.000 θέσεις εργασίας στη Θεσσαλονίκη
- JP Morgan: Στα 6.300 δολάρια θα φτάσει η τιμή του χρυσού μέχρι το τέλος του 2026
- ΜΜΕ Ιράν: Ο Πεζεσκιάν ζήτησε να ξεκινήσουν συνομιλίες με τις ΗΠΑ για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα
- Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς: «Το ίχνος του χρόνου» – Απογεύματα με ελληνικά ντοκιμαντέρ στον Ταύρο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.