• Κοινωνία

    Αποκαλυπτικό! Επίθεση με βιτριόλι: Η 35χρονη ανέβαζε τις ίδιες φωτογραφίες με την Ιωάννα στα social media

    H κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα


    Επίθεση με βιτριόλι: Οι αποκαλύψεις για τις εμμονές που είχε η 35χρονη με την Ιώαννα δεν έχουν τέλος.

    Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, οι αστυνομικοί εξετάζοντας τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόσο της δράστιδος όσο και του θύματος, διαπίστωσαν ότι η 35χρονη ανέβαζε τις ίδιες φωτογραφίες με την Ιωάννα, γεγονός που όπως είπε δείχνει έναν άνθρωπο διαταραγμένο.

    Παράλληλα, σε επικοινωνία που είχε ο ίδιος με συγγενικό πρόσωπο της κατηγορούμενης, του είπε ότι οι δύο γυναίκες δεν είχαν ιδιαίτερες σχέσεις σημειώνοντας ότι η επικοινωνία τους ξεκίνησε, όταν ο 40 χρονος φίλος της έκανε αίτημα φιλίας στην Ιωάννα.

    Ο δικηγόρος το 40χρονου, Δημήτρης Γκαβέρας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε ότι η σχέση του πελάτη του με την 35χρονη ήταν περιστασιακή και μάλιστα μέσα το 2020 δεν έχουν συναντηθεί καθόλου. Ερωτηθείς σχετικά με το αν η φερόμενη ως δράστιδα του είχε πει κάτι για την Ιωάννα και τα μηνύματα που της έστελνε, ανέφερε ότι ποτέ δεν του είχε αναφέρει κάτι για το θύμα, ενώ ουδέποτε τον πίεσε για να συνάψουν σχέση.



    ΣΧΟΛΙΑ