• Κοινωνία

    Υπόθεση βιτριόλι: Απίστευτες αποκαλύψεις για την κατηγορούμενη – Η χαρτομαντεία, τα σημειώματα και τα ευρήματα στο κινητό της

    • NewsRoom
    βιτριόλι

    H 34χρονη Ιωάννα και η 36χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με το βιτριόλι


    Εξακολουθεί να συγκλονίζει η υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι που δέχθηκε η 34χρονη Ιωάννα πριν από περίπου ένα μήνα στην περιοχή της Καλλιθέας

    Υπενθυμίζεται ότι η 35χρονη γυναίκα με το όνομα Έφη, η οποία κατηγορείται για την φρικιαστική επίθεση εναντίον της 34χρονης κρίθηκε χθες προφυλακιστέα, μετά την κατάθεσή της ενώπιον του ανακριτή και αφού επέλεξε να τηρήσει το δικαίωμα της σιωπής και να μην αποκαλύψει τίποτα σχετικά με την εμπλοκή της στο αποτρόπαιο έγκλημα.

    Η υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται, με στόχο να διαλευκανθεί ακόμη περισσότερο η υπόθεση. Μόλις χθες, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της 35χρονης στον ανακριτή, το φως της δημοσιότητας είδαν μερικά ακόμη σοκαριστικά στοιχεία, που μαρτυρούν την τραγωδία της υπόθεσης.

    Στις εικόνες που συνέλεξαν οι Αρχές από ευρήματα από το κινητό της 35χρονης υπάρχουν, μεταξύ άλλων, ένα printscreen από εταιρείες ραδιοταξί που είχε αποθηκευμένο στο τηλέφωνό της, αλλά και μία φωτογραφία από την είσοδο του σπιτιού της Ιωάννας στο Μοσχάτο, η οποία ήταν αποθηκευμένη στη συσκευή της κατηγορούμενης.

    Η εικόνα από την είσοδο του σπιτιού της Ιωάννας επιβεβαιώνει τις μαρτυρίες από γείτονες της 34χρονης που υποστήριξαν ότι είχαν δει τη γυναίκα έξω από το σπίτι της 34χρονης τον περασμένο Ιανουάριο.

    Παράλληλα, οι αρχές εντόπισαν στο κινητό της 35χρονης κατηγορούμενης και ένα ακόμα printscreen από την εφαρμογή του GPS Τracker που φέρεται να είχε τοποθετήσει στο αυτοκίνητο του θύματος, ενώ διαθέτουν στοιχεία και από την έρευνα αγοράς που είχε κάνει για να το αποκτήσει.

    Όπως εκτιμάται, η 35χρονη κατηγορούμενη φαίνεται να έβαλε GPS στο ΙΧ της Ιωάννας, προκειμένου να εξακριβώσει εάν επισκέπτεται τον σύντροφό της.

    Στο κινητό της 35χρονης είναι αποθηκευμένη και μία φωτογραφία με εταιρείες ραδιοταξί. Προφανώς κράτησε την εικόνα στο κινητό της όταν αναζητούσε το μέσο για να διαφύγει από το σημείο που θα έκανε την επίθεση στην Ιωάννα.

    Οι αρχές ανακάλυψαν, επιπλέον, ένα αποκαλυπτικό ιδιόχειρο σημείωμα της 35χρονης, που εντάχθηκε στα υπό διερεύνηση ευρήματα.

    Στο ιδιόχειρο σημείωμα, η κατηγορούμενη γράφει:

    «ή κλειδώνει ή αγύριστο κεφάλι πάλι θα περάσουμε ωραία
    ΧΑΛ
    Δουλειά να προσέξω – φίδι ή θάνατο να προσέξω με μία κάτω των 30
    είναι πιστός θα μου πει κάτι ευχάριστο
    έχει φίδι στη δουλειά του
    πρόσωπο πρόβλημα στο νοσοκομείο
    ή μπορεί να πάμε ταξίδι να το προτείνει».

    Το ιδιόχειρο σημείωμα της 35χρονης που κατηγορείται για την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα

    Τα σημειώματα της κατηγορούμενης για την επίθεση με το βιτριόλι που είδαν το φως της δημοσιότητας μοιάζουν ακατανόητα. Μάλιστα, κάποιες από τις φράσεις που είναι γραμμένες σε αυτά οδήγησαν τις Αρχές στο συμπέρασμα ότι πρόκειται λόγια… τράπουλας.

    Σε ένα από αυτά τα σημειώματα (αυτό που φαίνεται παραπάνω), μάλιστα, αυτό επιβεβαιώνεται, καθώς η 35χρονη αναγράφει με μεγάλα γράμματα ΧΑΛ, τα οποία πιθανότατα δεν έχουν καμία σχέση με τα αρχικά κάποιων λέξεων αλλά με τη γνωστή στους κύκλους της χαρτομαντείας τράπουλα «ΧΑΛ». Άλλωστε, όπως έγινε γνωστό, η 35χρονη φέρεται να είχε απευθυνθεί μέχρι και σε… μάγισσες, καφετζούδες και χαρτορίχτρες, προκειμένου να «δέσει» τον σύντροφό της.

    Υπενθυμίζεται ότι καθώς η έρευνα για την υπόθεση συνεχίζεται, η 34χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο, μετά τα πολλαπλά εγκαύματα που υπέστη από το καυστικό υγρό που της έριξε η κατηγορούμενη.



    ΣΧΟΛΙΑ