ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θανατηφόρο τροχαίο συνέβη τα ξημερώματα στην περιοχή της Νίκαιας με θύμα έναν 35χρονο οδηγό αυτοκινήτου.
Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 33χρονος κατευθυνόταν, μέσω της αερογέφυρας που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πέτρου Ράλλη και Θηβών, προς την Αθήνα.
Για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του οχήματος, εξετράπη της πορείας του προσέκρουσε στα κιγκλιδώματα και έπεσε από την αερογέφυρα.
Η τρελή πορεία του αυτοκινήτου σταμάτησε σε παράδρομο της Γρηγορίου Λαμπράκη όταν προσγειώθηκε πάνω σε ένα άλλο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 35χρονος ο οποίος τελικά έχασε τη ζωή του!
Ο οδηγός του πρώτου οχήματος, τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία.
Διαβάστε επίσης
Κιλκίς: Τρένο παρέσυρε πεζούς – Ένας νεκρός και δύο τραυματίες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ – Ιράν: Αύριο στο Μπούργκενστοκ της Ελβετίας οι αρχικές συνομιλίες μετά την συμφωνία
- Ποιος κάνει δώρα αρχαιότητες; Χιλιάδες θραύσματα και η ελληνοϊταλική συνεργασία για αποκατάστασή τους
- Συνταγματική Αναθεώρηση: Τα άρθρα 17, 21 και 24 στο επίκεντρο της Επιτροπής – Οι προτάσεις της ΝΔ
- ΑΑΔΕ: Από σήμερα οι ενστάσεις για τις ενισχύσεις 2024 και 2025 σε αγρότες και παραγωγούς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.