ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Καμπανάκι» από τον καθηγητή Μιχάλη Διακάκη: Οι υποδομές της Αττικής δεν αντέχουν ακραία φαινόμενα τύπου Ντάνιελ
Ένα μετέωρο πέρασε πάνω από τον αττικό ουρανό, τα ξημερώματα της Δευτέρας, φωτίζοντας για δευτερόλεπτα ολόκληρη την πόλη.
Το εντυπωσιακό φαινόμενο κατέγραψε η Web Camera του Βαγγέλη Μαρκουλή, που είναι ενσωματωμένη στον Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών, στην οποία αποτυπώθηκε το πέρασμα του μετεώρου από τον ουρανό το βράδυ τα ξημερώματα της Δευτέρας 10 Φεβρουαρίου.
Αναλυτικότερα, το μετέωρο, που καταγράφηκε και από την κάμερα του μετεωρολογικού σταθμού της Ηλιούπολης, διέσχισε τον νυχτερινό ουρανό, προσφέροντας μία μοναδική λάμψη.
Έγινε ορατό από πιλότους, αλλά και στο λεκανοπέδιο Αττικής και χάρισε ένα μοναδικό θέαμα σε όσους είχαν την τύχη να το αντικρίσουν.
Διαβάστε επίσης
ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Μαρτίου
Λάρισα: Πυροτεχνουργοί στο ξυλουργείο – οπλοστάσιο του 60χρονου για να απομακρύνουν τα εκρηκτικά
Προαστιακός: Η απάντηση της Hellenic Train για το βαγόνι που γέμισε καπνούς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Stress Test» στα δάνεια των ελληνικών τραπεζών: Η ΤτΕ ζητά ταξινόμηση., ανάλογα με το πόσο κινδυνεύουν από την κλιματική κρίση
- Intralot: Υπέρ των Ελλήνων η κατανομή των νέων μετοχών – Ποιοι έβαλαν το «φρέσκο χρήμα» στην ΑΜΚ
- Οταν ο Ζαμπέτας είπε στον Ωνάση: «Γειά σου Τέλη μπατίρη» και ο Ελληνας κροίσος τον αποκάλεσε «Προλετάριο»
- Μόδα: Η Nike ανακάμπτει, το Selfridges σημειώνει απώλειες ξανά και πλέον θα αγοράζουμε απευθείας από το ChatGPT
