Το βράδυ της Τετάρτης σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα με λεωφορείο στη γραμμή 122, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αργυρούπολη – Σαρωνίδα, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματίες από το συμβάν, το οποίο, όμως, προκάλεσε σοβαρές ζημιές.

Το λεωφορείο, που ήταν χωρίς επιβάτες, φέρεται να κινήθηκε «ακυβέρνητο» για περίπου 150 μέτρα, κατά τη διάρκεια των οποίων ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, ξήλωσε κολώνες φωτισμού και πινακίδες κυκλοφορίας, και τελικά προσέκρουσε στην περίφραξη ενός κτηρίου, σταματώντας μόλις πριν βγει στη λεωφόρο. Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας και δημοσιεύτηκε από το notia.gr.

1

Θυμίζεται ότι στην ίδια γραμμή εκτελούνταν και τα δύο λεωφορεία που συγκρούστηκαν την περασμένη εβδομάδα στο ύψος της Βούλας, με δεκάδες επιβάτες να τραυματίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα συνέβη όταν ο οδηγός του λεωφορείου σταμάτησε για προσωπική του ανάγκη και κατέβηκε από το όχημα χωρίς να έχει θέσει το χειρόφρενο, προκαλώντας την ανεξέλεγκτη κίνηση του οχήματος.

Το σημείο όπου κατέληξε το λεωφορείο βρίσκεται σε μια πολυσύχναστη περιοχή, όπου καθημερινά περνούν δεκάδες πολίτες για να φτάσουν στη στάση του μετρό Αργυρούπολης, ενώ κοντά στο σημείο υπάρχει και η είσοδος κτηρίου που εξυπηρετεί ΑμεΑ.

 

Διαβάστε επίσης 

ΥΠΕΝ: Παράταση των προγραμμάτω «Εξοικονομώ-Επιχειρώ» και «Εξοικονομώ-Ανακαινίζω για Νέους» – Οι νέες ημερομηνίες

Αναδρομικά έως 8.500 ευρώ σε 70.000 συνταξιούχους – Το τελευταίο δεκαήμερο ξεκινάει η αποπληρωμή

Ωρωπός: Σε ύφεση η πυρκαγιά μετά την ολονύχτια μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων