• Κοινωνία

    Απίστευτες σκηνές: Το βίντεο από τον άγριο καβγά του Τζήμερου με τον Πρωτούλη

    • NewsRoom


    Χαμός έγινε χθες στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής, καθώς ξέσπασε άγριος καβγάς ανάμεσα στον Γιάννη Πρωτούλη και τον Θάνο Τζήμερο στο, όπως φαίνεται και από το βίντεο που δημοσιοποίησε ο δεύτερος, στο οποίο καταγράφονται οι κινήσεις του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης.

    Όλα άρχισαν όταν με αφορμή τη συζήτηση για το θέμα της παράτασης του ωραρίου των καταστημάτων στο Αιγάλεω, ο Θάνος Τζήμερος ξεκίνησε να κατηγορεί τον κ. Πρωτούλη ως «σταλινοφασίστα», «άνεργο που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζόμενων» και «εκπρόσωπο κόμματος που θέλει να φέρει στην Ελλάδα τη δικτατορία και τον εμφύλιο».

    Η αντίδραση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης δεν άργησε να έρθει, με τον κ. Πρωτούλη να αποκαλεί τον Θ. Τζήμερο εκτός μικροφώνου, «ξεφτίλα», «επαγγελματία ρουφιάνο», «Ναζί με κοστούμι» και «αποτυχημένο που πήρε στις εκλογές μόνο 0,5% αν και τον στήριζαν όλες οι γερμανικές βιομηχανίες».

    Ο εκνευρισμός του Πρωτούλη ήταν τόσο έντονος που έσπρωξε το φλιτζάνι με καφέ που είχε μπροστά του ο Τζήμερος με αποτέλεσμα να τον λερώσει.

    Ο κ. Τζήμερος κάλεσε την αστυνομία, με τον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου και τον διευθυντή του γραφείου του περιφερειάρχη να προσπαθούν εξηγήσουν την κατάσταση στους αστυνομικούς και να προτρέπουν τον κ. Τζήμερο να αποφύγει τη διαδικασία του αυτοφώρου και να ακολουθήσει τη διαδικασία μήνυσης.



    ΣΧΟΛΙΑ