• Κοινωνία

    Απαγωγή Μαρκέλλας: Το δώρο του δικηγόρου της 33χρονης και η οργή του αδελφού της 10χρονης

    • NewsRoom


    Δώρο στη Μαρκέλλα αγόρασε ο δικηγόρος της 33χρονης κατηγορούμενης για την απαγωγή της 10χρονης προκαλώντας αντιδράσεις τόσο από την οικογένεια της μικρής όσο και από τον κόσμο.

    Ειδικότερα, ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας ανέβασε στο Facebook μια φωτογραφία με σχολική τσάντα και δύο παιδικά βιβλία, τα οποία, όπως έγραψε, αγόρασε για τη 10χρονη Μαρκέλλα.

    «Ένα μικρό ανιδιοτελές δώρο αγάπης. Μια ευγενική, ανθρώπινη χειρονομία. Για την μικρή ανήλικη 10χρονη. Ο Θεός να της χαρίζει υγεία, δύναμη τύχη και πολλές χαρές στην ζωή της! Να ζήσει σε έναν ομορφότερο κόσμο! Να χει ένα καλύτερο μέλλον!», έγραψε συγκεκριμένα ο κ. Νουλέζας.

    Η ανάρτηση προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων κάτω στα σχόλια, ενώ έντονη ήταν και η αντίδραση του αδελφού της 10χρονης, ο οποίος έγραψε:

    «”Κύριε” Νουλέζα δεν χρειαζόμαστε την τσάντα σας ούτε το δήθεν ενδιαφέρον που θέλετε να δείξετε στο Facebook δικηγόρος πράμα! Μπορείτε να την δώσετε στις ανιψιές σας ή στην κόρη του δράστη! Εκεί θα πιάσει τόπο.

    Γιατί εμείς δεν θέλουμε καμία επαφή ούτε με εσάς ούτε με κανέναν άλλον από τον κύκλο που έχετε διαμορφώσει!

    Σταματήστε τα προκαλείτε με αυτόν τον άσχημο τρόπο! Έχετε και εσείς κοριτσάκια στην οικογένεια όποτε ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ και δείξτε σεβασμό!».

    Ένα μικρό ανιδιοτελές δώρο αγάπης.Μια ευγενική ,ανθρώπινη χειρονομία.Για την μικρή ανήλικη 10 χρονη.Ο Θεός να της…

    Posted by Vassilios Noulezas on Saturday, June 27, 2020

    Από την πλευρά της, η θεία της 10χρονης Μαρκέλλας, που έπεσε θύμα απαγωγής στη Θεσσαλονίκη, μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ δήλωσε:

    «Μία γυναίκα που θέλει να φροντίσει πραγματικά ένα παιδί, δεν μπαίνει στη διαδικασία να συμπεριφερθεί με αυτό τον τρόπο. Δεν φροντίζεις κατά αυτόν τον τρόπο ένα παιδί. Ένα παιδί το φροντίζεις δίνοντάς του φαγητό, μία ζεστή αγκαλιά. Όλα αυτά που έκανε η συγκεκριμένη γυναίκα στη μικρή, δε θεωρώ ότι ήταν ούτε φροντίδα, ούτε αγάπη, ούτε δείχνουν μητρική αγάπη… Είμαι έξω φρενών με την ομολογία της».

    Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι η 33χρονη τα έκανε όλα μόνη της, η θεία του κοριτσιού απάντησε: «Σέβομαι το έργο που κάνουν οι αρχές. Πιστεύω ότι έχουν ξετυλίξει πάρα πολύ νήμα από το κουβάρι πάρα πολύ γρήγορα. Πιστεύω ότι αυτή είναι η μαρίδα. Εγώ θέλω να βρεθεί και ο καρχαρίας. Πιστεύω ότι είναι το πιο μικρό ψάρι σε όλη αυτή την υπόθεση».

    Και κατέληξε λέγοντας: «Αυτό που δεν μπορώ να πιστέψω με τίποτα είναι ότι ένα παιδί σηκώθηκε ένα πρωί να πάει στο σχολείο και αυτή τη στιγμή έχει μεταφερθεί σε μια δομή».



    ΣΧΟΛΙΑ