Κοινωνία

Απαγωγή Μαρκέλλας: «Η οικογένεια γνώριζε», λέει το «Χαμόγελο του Παιδιού»


Για την υπόθεση της απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, μίλησε για πρώτη φορά δημόσια ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος.

Ο κ. Γιαννόπουλος υποστηρίζει ότι η οικογένεια της μόλις 10 ετών Μαρκέλλας γνώριζε την 33χρονη κατηγορούμενη, καθώς και πράγματα για την ίδια.

Μιλώντας στο OPEN, ο ίδιος δήλωσε:

«Θα ήθελα να σας πω κάτι σημαντικό και επειδή ο χρόνος είναι πολύτιμος και δεν θέλω να μακρηγορήσω. Να σας πω ότι είναι η τελευταία μέρα σήμερα που βγαίνω για αυτή την υπόθεση σαν ‘Χαμόγελο’ ή εγώ ή κάποιος άλλος. Να σας πω ότι όλα αυτά που καταγγέλθηκαν στο ‘Χαμόγελο’ και ενημερώθηκε αμέσως, όπως οφείλαμε, η αστυνομία και έγινε μία εξαιρετική δουλειά από την αστυνομία, ξετυλίχθηκε το κουβάρι και φάνηκαν και υπάρχουν κι άλλα που γνωρίζουμε και ακόμα περιμένουμε».

Στη συνέχεια, δήλωσε: «Αν δεν ήταν η κινητοποίηση αυτή του κόσμου το παιδί τώρα δεν ξέρω που θα ήταν, δεν ξέρω πως θα κατέληγε», ξεκαθαρίζοντας το ότι το πρώτο ζητούμενο ήταν να εντοπιστεί, όπως και έγινε.

«Το ‘Χαμόγελο του Παιδιού’ δεν ζητάει ποτέ να πάρει μία επιμέλεια παιδιού, παρά μόνο ενημερώνει για την κατάσταση που έχει, και που δεν μπορεί να βγάλει στη δημοσιότητα, την κυρία Εισαγγελέα», ξεκαθάρισε ο κ. Γιαννόπουλος.

Όταν ρωτήθηκε για το παιδί της κατηγορουμένης ο κ. Γιαννόπουλος είπε πως είναι ευθύνη των Αρχών και τότε ήλθε το ξέσπασμά του.

«Και το λέω για ακόμη μία φορά, η οικογένεια γνώριζε τι συνέβαινε και όλο το περιβάλλον αυτό. Η οικογένεια του παιδιού γνώριζαν την κυρία αυτή, γνώριζαν τον παππού. Γνώριζαν αυτή την παθογενή κατάσταση, όχι αυτό που γινόταν. Γνώριζαν πράγματα για την κυρία. Ας το αφήσουμε εκεί, δεν θα πρέπει να πω άλλα», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο:


ΣΧΟΛΙΑ