• Κοινωνία

    Αντιεμβολιαστές έστειλαν… πρόστιμο 1,8 τρισ. ευρώ στον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου!

    • NewsRoom
    Αντιεμβολιαστές εστειλαν... πρόστιμο 1,8 τρισ. ευρώ στον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου!


    Σε μια ακόμα εξοφρενική κίνηση προχώρησαν ομάδες αντιεμβολιαστών. Αυτή τη φορά, μετά τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» ήτα ξανά η σειρά για τους «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς», οι οποίοι συνεχίζουν την παράνοια και το θέατρο του παραλόγου.

    Ομάδα των συγκεκριμένων αρνητών απέστειλαν στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου έγγραφο για να πληρώσει το αστρονομκό ποσό του 1.799.616.000.000 ευρώ!

    Ο Γιώργος Χατζημάρκος δημοσίευσε το χαρτί που του απέστειλαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο Facebook.

    Όπως φαίνεται, μάλιστα οι «Αυτόχθονες», με έναν επιδεικτικό τρόπο δίνουν και τη δυνατότητα για ρύθμιση οφειλής σε περίπτωση που η Περιφέρεια δεν έχει εύκαιρο τα σχεδόν δύο 2 τρις!

    Δεν είναι η πρώτη φόρα που οι «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς», απειλούν τον Γιώργο Χατζημάρκο με πρόστιμα, επιτάξεις και αφαίρεση ιθαγένειας για «εσχάτη προδοσία».

    Ο Περιφερειάρχης έχει σκοπό να κινηθεί νομικά, αφού όπως λέει αρκετοί αρνητές εμφανίζονται και στις δημόσιες υπηρεσίες απειλώντας του εργαζόμενους επειδή εφαρμόζουν τα μέτρα.

    Την ίδια ώρα πάντως, το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται, με τους ακραίους αρνητές να τρώγονται πλέον και μεταξύ τους. Όπως ισχυρίζονται, οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», οι «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς» δεν είναι πραγματικά αρνητές, αλλά πράκτορες των Εισαγγελέων, με στόχο να διεισδύσουν σε ομάδες αρνητών.

    Μάλιστα, η εισαγγελική παρέμβαση και το κλείσιμο διαδικτυακών σελίδων των Αυτοχθόνων Ιθαγενών όπως λένε, είχε σκοπό να φοβίσει τους Θεματοφυλακές για να σταματήσουν τον αγώνα τους κατά των μέτρων της πανδημίας.

    Σε κάθε περίπτωση, ο Περιφερειάρχης Νότιου Αιγαίου χωρίς να χάνει το χιούμορ του, δηλώνει διατεθειμένος να διοργανώσει συναυλίες για να πληρώσει το πρόστιμο του 1 τρις εκατ. έτσι ώστε η Περιφέρεια να μην έχει οφειλή προς τους αυτόχθονες.

    Διαβάστε επίσης

    Πρόστιμα και λουκέτα σε καταστήματα διασκέδασης για παράβαση ωραρίου και γλέντι στις …τουαλέτες

    Το νέο πρόστιμο της Επιτροπής Ανταγωνισμού και η εκκαθάριση σε παλιές υποθέσεις

    Κορονοϊός: Βαριά πρόστιμα σε όσους οργανώσουν παράνομα πάρτι

     



    ΣΧΟΛΙΑ