• Κοινωνία

    Ανοιξιάτικος ο καιρός σήμερα

    Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

    Φωτογραφία: Eurokinissi


    Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός και σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Θα υπάρξει τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες, κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο.

    Αττική

    Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

    Θεσσαλονίκη

    Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός. Θα παρατηρηθεί τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

    Μακεδονία, Θράκη

    Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις από το απόγευμα. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά νοτιοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελαχίστη θερμοκρασία θα είναι κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

    Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

    Θα παρατηρηθούν αραιές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελαχίστη κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

    Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

    Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός. Θα παρατηρηθεί τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και βαθμιαία στα νότια και τον Κορινθιακό έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

    Κυκλάδες, Κρήτη

    Ο καιρός θα παρουσιάσει λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

    Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

    Θα παρουσιαστούν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι στα νησιά ανατολικού Αιγαίου θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα θα είναι μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

    Η πρόβλεψη του καιρού για αύριο, Τετάρτη

    Θα υπάρξουν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βρόχων τις πρωινές ώρες στην Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο. Από το απόγευμα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος σε όλη τη χωρά. Θα παρατηρηθεί τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια δυτικοί, 4 με 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα, θα είναι μεταβλητοί, 3 με 4 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα βορειοανατολικά νότιοι 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι σε μικρή άνοδο. Θα κυμανθεί σε σχετικά υψηλά για την εποχή επίπεδα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συγκλονισμένη η Κρήτη: Στραγγάλισε τη γυναίκα του μπροστά στα δύο μωρά τους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 10.000 προσλήψεις στη δημόσια υγεία μέσα στην επόμενη τετραετία



    ΣΧΟΛΙΑ