• Κοινωνία

    Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία του 15χρονου από την Κυπαρισσία

    • NewsRoom
    κηδεια-κυπαρισσια


    Σε κλίμα βαθιάς θλίψης τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στην Κυπαρισσία, η κηδεία του 15χρονου μαθητή, που έχασε τη ζωή του στο τραγικό τροχαίο με δύο ακόμη φίλους του. Σύμφωνα με το kyparissialive, οι συμμαθητές του άτυχου νεαρού, μαζί με καθηγητές, εκπαιδευτικούς από άλλα σχολεία της Κυπαρισσίας και της περιοχής, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, πλήθος πολιτών, αποχαιρέτησαν για την τελευταία του κατοικία τον νεαρό που έφυγε πρόωρα από την ζωή.

    Συγκλονιστικές ήταν οι στιγμές της οικογένειάς τους, καθώς ο άτυχος νεαρός ήταν μοναχοπαίδι και η μητέρα του μια τίμια βιοπαλαίστρια.

    Την εξόδιο ακολουθία τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας, ενώ δεκάδες συμμαθητές του με λουλούδια στα χέρια είπαν το τελευταίο αντίο.

    Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού συλλόγου Κυπαρισσίας που εξέφρασε την βαθιά του θλίψη, αναβάλλονται οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί στις αρχές του μήνα.

    Δείτε βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ακυρώνονται όλες οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στη Κυπαρισσία μετά το τραγικό τροχαίο με τους μαθητές

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βυθισμένη στο πένθος η Κυπαρισσία: Όλο το χρονικό που κατέληξε στον χαμό των τριών αγοριών (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτός είναι ο «δράκος» των Αμπελοκήπων – Έστηνε ενέδρα σε πολυκατοικίες



    ΣΧΟΛΙΑ