• Κοινωνία

    Αυτός είναι ο «δράκος» των Αμπελοκήπων – Έστηνε ενέδρα σε πολυκατοικίες

    • NewsRoom
    δρακος_αμπελοκηπων


    Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία της ταυτότητας, αλλά και φωτογραφίες του 29χρονου άνδρα που είχε σπείρει τον τρόμο τους τελευταίους δέκα μήνες, καθώς είχε αποπειραθεί να βιάσει τέσσερις γυναίκες στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Τα δύο πρώτα περιστατικά είχαν σημειωθεί τον Μάρτιο, ενώ τα επόμενα δύο πριν από μερικές ημέρες. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, ο δράστης των τεσσάρων αποπειρών βιασμού είναι ο ΜΑΚΑΠΑΓΚΑΛ Αριστοτέλης του Ρούμπεν και της Παζ, που γεννήθηκε στις 9-5-1989 στην Αθήνα.

    Οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του στις 10 Νοεμβρίου, λίγο αφότου είχε αποπειραθεί να βιάσει το τέταρτο θύμα του στους Αμπελοκήπους. Η γυναίκα αντιστάθηκε, έβαλε τις φωνές και ο 29χρονος «δράκος» συνελήφθη.

    Μόλις μία ημέρα νωρίτερα, ο ίδιος είχε αποπειραθεί να βιάσει μία ακόμη νεαρή κοπέλα, η οποία αμέσως κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. Οι δύο γυναίκες, καθώς και δύο ακόμη που είχαν δεχτεί επίθεση τον περασμένο Μάρτιο αναγνώρισαν τον 29χρονο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης έστηνε ενέδρα σε εισόδους πολυκατοικιών και στη συνέχεια ορμούσε σε νεαρές κοπέλες την ώρα που προσπαθούσαν να ανοίξουν την εξώπορτα.

    Ο 29χρονος βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης και η αστυνομία ζήτησε από τον εισαγγελέα να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του κατηγηρουμένου προκειμένου να τον αναγνωρίσουν τυχόν άλλα θύματά του.

    Δείτε την ανακοίνωση:

    «Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

    Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-7473244 του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

    δρακος_αμπελοκηπων δρακος_αμπελοκηπων

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εισαγγελική έρευνα και για τα ναζιστικά περιστατικά στο ΟΑΚΑ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονίζει η ιστορία συνεργάτη της Μενεγάκη: Έχασε 4 φίλους σε τροχαίο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συναγερμός στις Βρυξέλλες: Επίθεση με μαχαίρι σε αστυνομικό τμήμα, ο δράστης φώναζε «ο Αλλάχ είναι μεγάλος»



    ΣΧΟΛΙΑ